Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nba

Marketing

BATTLE OF FORMER USC TROJANS: Clancy 20, Ayuso 14, Cibona wins by 20...



CIBONA vs LE MANS – 1st HALF
CIBONA vs LE MANS – 2nd HALF
COACH VRANKOVIC STATEMENT



Muraya check this out....Cibona-Le Mans!!! - GARRY


Propustili ste pogledat neku važnu utakmicu? Morali ste na posao/faks/školu..Utrka F1 je u 2:00, Nba u 4:00...a nema reprize???
E ima! Od sada sve reprize sportskih događaja možete pogledat na Repriza.net
Svim Vašim problemima došao je kraj! Nema više snimanja utakmica ili trčanja doma da se stigne na početak tekme! Samo se opustite i kasnije pogledajte reprizu.
Repriza.net će biti najaktivnija za vrijeme igranja hrvatskih reprezentacija u nogometu, košarci, rukometu i ostalim sportovima. Isto tako, donosit ćemo dnevne izvještaje sa najpoznatijih sportskih terena, kako u svijetu, tako i u Hrvatskoj.
Mi u Repriza.net želimo Vama biti na usluzi. Vaše zadovoljstvo je naš dobitak. Stoga želimo da i Vi sudjelujete u izgradnji ovog portala. I to na način da nam pošaljete svoje prijedloge, ideje ili pak kritike...sve u svrhu Vašeg ugodnijeg boravka na Repriza.net.

Ako nas želite kontaktirati to možete učiniti na repriza@repriza.net

Uživajte u gledanju Vaših repriza...
REPRIZA.NET TEAM



BronBron 38 koševa, 13 asista, Boston na koljenima...The Chosen One is injured as the Cavs fall to the Pistons.
HAKLER S CVJETNOG
NBA.BLOG.HR




TOP 10 PLAYS OF WEEK 4 2007/2008


Ne znam kako je Beno uspio odigrat takvu utakmicu protiv San Antonia možda ima neke fotke od starih suigrača pa ih ucjenjuje ;)
COMING UP: EXCLUSIVE BENO UDRIH PHOTO GALLERY...
Udriha sam gledao dva-tri puta ove sezone i većinom je bio srednja katastrofa, puno turnovera, loš šut itd.Mislim da bi mu bilo ipak pametnije zaradit dobre novce u Europi, nego igrat za minimalac u NBA. A tko si pored Washingtona i Vaughna ne može osigurat mjesto Backup PG-a njemu nije ni mjesto tamo. No ipak možda i pokaže da se ja varam...
Celticsi nakon poraza protiv LeBrona idu na NY i Marburya, gdje neki samo čekaju priliku da se riješe dvojca Thomas/Stephon. Odličan i obavezan tekst o ex-suigračima Marbury/Kevin Garnett.
Cibona večeras protiv LeMansa, Joke eyes on #15 Sam Clancy
Muraya, pogledaj statistiku sinoćnjeg nastupa Ugrinovskog;-( mislim da ima mnogo boljih kandidata za WILD CARD
IGGYPOP
NBA.BLOG.HR



Mr.Gentleman odnosno krilo Phoenixa Grant Hill se pojavio u spotu "Rockstar" kanadske rock grupe Nickelback. Šteta što nije imao sreće sa ozljedama, možda sa Phoenixom osvoji naslov ali Phoenix je gubitnička momčad (izgubili 2 NBA finala doigravanja 1976 protiv Boston Celticsa(4-2),1993 protiv Chicago Bullsa(4-2)).
GUERILLA
NBA.BLOG.HR




TOP 10 PLAYS 29/11/2007


Ljudi, Udriha nisu škartirali, on je sam tražio od Spursa da ga otpuste:
"Ni želel več greti klopi. Junak tekme je novinarjem še enkrat razlagal, da ga San Antonio ni prodal, temveč je bila to njegova želja. "Še vedno bi lahko ostal v San Antoniu in grel klop. Tako so mi naredili uslugo. Na igrišču nisem bil preveč nasmejan, saj sem želel biti ves čas skoncentriran." - BENOTA



NBA.BLOG.HR



Post je objavljen 29.11.2007. u 17:30 sati.