Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/smellsliketeenspirit

Marketing

osvrti na komentare...

slažem se s Johnny-em ali jbg...
nemožeš žrtve smatrati zajebancijom ili "igrom" ili "materijalom za igre i sl."
dogodilo se to što se dogodilo..
prošlost se ne može promjenit.. da može, prva bi je promjenila a vjerujem da bi me podržali...
Johnny je u pravu jer non stop se vraćamo na to.. živimo prošlost i naravno da onda ovaj grad nema budućnost. mi koji bi trebali biti budućnost ovoga grada i ostalog mi smo ti koji se uporno osvrčemo na prošlost...
sa hrvaticom se slažem da se puno Srba ( I Hrvata) "kurči" ali doslosvno...
jednostavno baljezgaju hluposti.. SVAKODNEVNO! to mi se gadi slušat.. s obje strane!
Velika Srbija je neostvareni san. jbg. mnogi se sa tim još ni danas, na njihovu žalost, nisu s time pomirili, ko' ih jebe.. njihov problem. uopće se nisam htjela zamarati glupim i neumjesnim komentarom jednog anonimca i nisam htjela dopustiti uopće razmišljati o tome što je on tu bulaznio. jednosatvno nije vrijedno. autor komentara je jednostavno htio dobiti pažnju, i izazvati sranje. to su sirovine od ljudi.žele sranje..jadnici i bijednici!
žao mi je ako je ikok komentar tog degenerika pomučena uma razdrmao ili uvrijedio... nemojte dopustit...
žao mi je što Ti, Vule imaš neka čudna mišljenja i ramišljanja.. znaš da te cijenim,poštujem
i volim ali također znaš da nikakve neumjesne komentare direktno ili indirektno izrečene na moj ili račun onoga što volim neću tolerirat!
Martina, misliš li da je cilj pobit ljude i da ćeš tako riješit stvari, da će tako sve biti oke.
prošlost stara 15 godina dokazala je suprotno... možemo se mi tu svi opet poklat i poubijat i što onda...?! riješena stvar?! k**ca..

molim vas nemojte se svađati i prepirati..
pogotovo molim one koji ne žive u vukovaru, nikad nisu ili su se odselili..molim ih da ne komentiraju jer zbilja nema smisla. ne znate kako je ovdje, ne znate kako se tko ponaša, ne znate što se događa i kako je živjeti ovdje. zato molim vas, promatrajte, javite se ako želite ali nemojte komentirati Vukovar, Vukovarsku prošlost, Srbe, Hrvate i sl.. jednostavno pustite da budućnost dođe do izražaja mislim da je i vrijeme....

Post je objavljen 29.11.2007. u 11:53 sati.