Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shakirablog2

Marketing

Odustala od uloge zbog golotinje

Kolumbijska superzvijezda Shakira odlučila je svoj filmski debi ostaviti za neku drugu priliku.
Shakira je ipak odustala od filmskog debija kojeg je trebala ostvariti u filmu ''Ljubav u doba kolere'' jer se ona u nekoliko scena trebala pojaviti potpuno gola!!!
'' Ne želim napraviti nešto zbog čega bi kasnije požalila '' ,
Iznenadno je objasnila svoje razloge odustajanja od filma.
Kada uzmemo u obzir da je jaaaaaaaako sramežljiva i da se srami svoga tijela, nije ni čudo što je odbila takvu ulogu da se u par scena pojavi gola. Premda bi se sve curke složile da se nema zbog čega sramiti svoga tijela!!! BAŠ NAPROTIV!!!

Image Hosted by ImageShack.us


Drugi dio:

KOLUMBIJSKA zvijezda u zadnji je tren odustala od snimanja svog debitantskog filma "Ljubav u doba kolere", jer se u nekoliko scena trebala pojaviti potpuno gola. "Osjećam odgovornost prema svojoj publici, pa ne želim napraviti nešto što bih kasnije požalila", objasnila je razloge odustajanja. Ipak, i dalje je dio projekta - napisala je i snimila soundtrack za film koji je prošlog vikenda krenuo u distribuciju po SAD-u.Shakira je ispočetka tvrdila kako je od filma "Ljubav u doba kolere", nastalog po knjizi Gabriela Garcie Marqueza, odustala zbog pretrpanog rasporeda, no producent Scott Steindorff tvrdi kako je slavna pjevačica odustala onog trena kad je u scenariju vidjela da se u filmu mora nekoliko puta skinuti potpuno gola.Nakon njegove strane priče, i Shakira je promijenila ploču, pa je za Los Angeles Times izjavila: "Scenarij, lik i redatelj - sve se to treba poklopiti da bih imala hrabrosti po prvi put glumiti u filmu. U ovom slučaju to nažalost nije tako". Pjevačica je i prije pročitanog scenarija započela s pisanjem pjesama za soundtrack, pa će u projektu sudjelovati isključivo glazbom, a veliko platno će pričekati neke bolje dane - i scenarije bez golotinje.



čao pusek,guzek!!!!

Post je objavljen 28.11.2007. u 21:19 sati.