Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sitneribe

Marketing

Čestitajte nam ili...

Čavlović: Ima vremena za čestitke
VIROVITICA - Predsjednica Županisjke organizacije SDP-a Nada Čavlović reagirala je danas na jučerašnju izjavu predsjednika Županijskog odbora HDZ-a Josipa Đakića te na navode s današnje konferencije za novinare HDZ-a. Đakić je u jučerašnjoj središnjoj informativnoj emisiji Radija Virovitice izrazio razočarenje građanima koji su SDP-u dali 30 posto glasova. Izjavio je: "Ne možemo shvatiti da su laži, obmane, uvrijede i prozivke važnije nego rad, trud, konkretni projekti i programi. Mislim da nešto ne štima u glavama onih koji su im takvo povjerenje dali".

OSTVARENO
«Nisam čula tu izjavu na radiju, ali su me istog trenutka nazvali brojni građani i upozorili na nju. Ne mogu vjerovati da je netko, koga su građani dva puta birali za saborskog zastupnika, u stanju tako nešto izjaviti, ali to više govori o njemu», izjavila nam je nova saborska zastupnica SDP-a Nada Čavlović Smiljanec dodavši da HDZ-u nije čestitala na pobjedi «jer za to još ima vremena».

Đakić: Osim HSLS-a još nam nitko nije čestitao na pobjedi
VIROVITICA – Danas je u prostorijama HDZ-a održana konferencija za novinare na kojoj se predsjednik Županijskog odbora i novo-stari saborski zasupnik Josip Đakić osvrnuo na izborne rezultate, zahvalio biračima na potpori, ali izrazio i razočarenje što od takmaca nije stigla čestitka na pobjedi.
"Ponosni smo što je 4. izborna jedinica donijela pobjedu Hrvatskoj demokratskoj zajednici i zahvalni smo biračima što su dali povjerenje stranci koja ih je protekle četiri godine vodila ka boljitku. Zahvalni smo im što su nam dali povjerenje da ostvarimo sve ono što smo započeli u prijašnjem mandati – gospodarski rast, smanjenje nezaposlenosti, brigu za umirovljenike, brigu za obrazovanje, izgradnju cestovne i druge infrastrukture te u ovom mandatu sigurnim putem odvesti Hrvatsku u Europsku uniju i NATO», rekao je Đakić.
«Želim se osvrnuti na ono što se zove nedemokratičnost i netolerancija jer do sada, osim čelnika županijskog HSLS-a, nitko drugi ni sramežljivo nije čestitao niti priznao stvarnu HDZ-ovu pobjedu koja je nedvosmisleno vidljiva i koja se ne može izokrenuti na bilo koji način. Oni koji se zaklinju u demokraciju sada su postali nedomkratični, oni koji govore o toleranciji sada su netolerantni, oni koji govore o uvažavanju, danas neće priznati da smo bolji i jači i da imamo više mandata i glasova. Ovaj čin smatramo dozom netrpeljivosti prema HDZ-u svih onih koji su izborni gubitnici ili relativni izborni gubitnici što ćemo imati u mislima kako bi se prema njima znali ravnati», rekao je Đakić.
izvor:Virovitica.net

Audio zapis izjave predsjednika ŽO HDZ-a, Josipa Đakića :Virovitica Online


Post je objavljen 28.11.2007. u 20:05 sati.