Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marinianis1

Marketing

moja vizija zašto je počelo gadno opanjkavanje Milanovića

zbog mogućih novih izbora, bez malih stranaka i bez glasova fantomske dijaspore čije postojanje služi u prevarantske svrhe i trebalo bi ga proglasiti neustavnim. ko jebe dijasporu, trebalo je imati muda i ostati i jest govna ovdje.
sva sila novca koja se troši na izbore uopće je nesvhovita jer hdz uništava demoktarske mehanizme kontrole vlasti, pa ispada kad je bio crni jednopartijski komunizam, sdp-skh je imao veću kontrolu nad samim sobom, kakvu hdz ne dopušta uništavanjem demokratskiih mehanizama kontrole vlasti. totalno uzaludno potrošen-rasipan novac. sdp i sada ima mjeru zdravog razuma i kontrole kakvu hdz nikada nije imao niti će imati zbog čega su uzde vođenja pripale strancima i mafiji.
ako banke odluče ne poslovati u hrvatskoj, ako se firme u vl.stranaca povuku, što je to hrvatsko što će ostati, a na što se hdz poziva.
ne postoji niti minimum lojalnosti prema domovini i državi što se ogleda recimo, u bankovnim transakcijama i korištenju bankovnih usluga državnih upravnih tijela i gradskih upravnih tijela preko stranih banaka, a ne preko jedine državne banke. Nisu li oni koji dobivaju plaće iz državnog proračuna kao npr. ministarstva, ili uprave gradova dužni pokloniti minimum lojalnosti prema onima koji proračunsku kasu pune.

naprijed zdravi ljudi milanovićeve generacije. hoćemo smjenu prljavaca i loših ljudi.

Post je objavljen 28.11.2007. u 13:32 sati.