Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/infosvijet

Marketing

Bux.to

Što je to?
Bux.to je još jedna affiliate program, ali ne stavlja vama reklame na vaš sajt/blog već imate reklame na njegovoj stranici koje sami klikate. svaka reklama donosi 1 cent, a dnevno ih ima oko 11 tj. 11 centa na dan, ali to nije sve! Dobijete refferal link da, ako se netko prijavi preko njega, dobivate i 1 cent za svaki njegov klik. Ako naskupite puno refferala, možete ostvariti i zaradu koja bi zamijenila vaš posao, i ako ti refferali redovito klikaju, ne trebate ništa raditi, a dobivate mnogo novca! Ništa ne riskirate i vrlo je jednostavno! ( molio bih vas da se registrirate preko mog linka jer ništa nećete izgubiti, niti će vam zarada biti manja pa smo svi na dobitku ).

I napomena! Vidim da mnogi od vas to ne rade. Trebate redovito klikati. Barem to nije problem i uzme koju minuticu! U slučaju problema, pitajte me!!!

Kako to funkcionira???
Kliknete ovdje ili na jedan od linkova po postu te popunite obrazac za registraciju!
Pažnja! Morate imati Pay Pal account kako biste se registrirali i primali zaradu, znači prijenos novca ide preko Pay Pala ( koji je 100000000... % siguran!!! ), a kod registracije na Pay Pal ne trebate odmah dati broj kartice! Možete vi primati tu zaradu i nakupljati novac pa dati broj računa kad poželite izvršiti isplatu ( pažnja: ako nedate broj računa, ograničeni ste na maksimalno 100$ imati na Pay Pal računu!
Registrirajte se na Pay Pal!

Kad napravite account, idete na bux.to stranicu i kliknete na Sur ads. tamo ćete naći reklame koje sve možete kliknuti jedamput na dan i zarađujete! U My stats ćete moći vidjeti vaš status refferala i zarade te vaš refferal kod kojeg koristite za reklamaciju i te radite blogove i web stranice ili ako već imate, reklamirajte to sa linkom na vaš kod kako biste dobili refferale i zarađivali jako puno!!! $$$$$

Što se tiće pouzdanosti, nemate što riskirati jer ne traže nikakve podatke o vama, a transfer novca ide preko Pay Pala, a ako mislite da je Pay Pal nesiguran, svi bi vam se smijali, jer ako Pay Pal može biti nesiguran, može i banka pa vam je to isto! Pay Pal ima razne sustave zaštite i jamči na čuvanje vaših podataka i novca!

Stoga probajte jer nemate što riskirati!!!
$$$ REGISTRIRAJTE SE NA BUX.TO!! $$$

Za bilo koja ostala pitanja, obratite mi se na komentare!
Sretno i zaradite što više!

I još nešto: vidim da imam refferale, a ništa ne klikjaju. Ako imate problem, slobodno pitajte u komentarima ili na mail! A što se tiće ljenosti, ništa se nemože postići bez truda. Klikajte redovito i možete zaraditi, a ako ne klikate, nećete imati ništa!!

Post je objavljen 27.11.2007. u 14:41 sati.