Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bodljika

Marketing

Da razbijemo postizbornu depru

Ne za mene, nego za Baku, naravno. Ona sve to previše osobno shvaća i opet sinoć nije mogla zaspati do nekog doba.
Nas, iskreno, boli dupe i uveta za izbore - nitko od političara ne brine za nas kao šta za nas brine naša Baka, pa je stoga molimo da se na sljedećim izborima kandidira i osigura i nama bezbrižnu budućnost kako to rade svi političari.

Mi u međuvremenu kratimo vrijeme gluparijama.

Pogledajte Kjavu ovdje kako spava, Baka je poludila, nekoiko puta ju je micala a ona se opet vrćala i smetala pa je Baka na kraju odustala i gledala tv preko nje belj
Maca na televizoru

Pogledajte samo kako su Kjava i Flafi alias Tetty Fetty narasli i udebljali se. najnovija fora im je uvući se Baki u krevet dok su Baka i Deda na poslu, sve pobrčkati i onda se zavaliti i leći. Ovdje ih je Baka ufatila in flagranti:
Kjava i Flafi u krevetu
A ovdje vidite zašto Kjavu zovu još i Munga, izgleda kao da je progutala nešto veće od sebe i sada ga preživa:
Mungos Munga

Baka je za vikend kuhala sarmu za svoj drugi blog Gužvara a Flafi je tu i tamo bio degustator jer voli jesti sve što jede i baka, od kesten pirea do Bronhi bombona pa se Baka pita nisu li joj to poslali marsovci jednog svog špijuna jer je Flafi sve samo ne obična mačka:
Sarmageddon

A za još jedan hit naše čudnovate obitelji zaslužan je Maro, moj bivši ljubavnik na tri noge, koji više uopće vodu ne pije iz posudica nego samo ravno iz pipe. Pogledajte ako ne vjerujete. Baka je bez komentara.
Maca pije vodu iz pipe

mah mah

Post je objavljen 26.11.2007. u 12:02 sati.