Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/torcahajduk

Marketing

Hajduk 0:1 Zagreb

U 9' dobra prilika za domaće i Lovreka, ali srićon Tomić brani.
Nažalost u 15' Hajduk već gubi. Ibričić je primio loptu na 5-6 metara od gola Hajduka, leđima okrenut našim vratima. Iza njega bio je Tudor, kojeg se u okretu vrlo lako oslobodio i poentirao za vodstvo Zagreba.
Dvije minute kasnije isključen je Ljubičić. Vrlo nespretan (neinteligentan) start Hajdukovog veznjaka na Ibričića, nogom u trbuh i sasvim zasluženo isklučenje od strane suca Svilokosa.
U 22' Jarni umjesto Rukavine uvodi Rubila, kako bi zakrpao vezni red. Minutu ranije Rukavina se žalio Hajdukovoj klupi da ga zateže zadnja loža.
Iako s igračem manje naši nogometaši su opasniji. Dvije velike prigode u 24' i 26' Hrgović i Bartolović. Prvo je Hrgović pogodio prečku s 5m iskosa, da bi Bartolović nešto kasnije bio sam ispred Stojkića i zapucao ravno u njega.
U 39' Mujdža je mogao povećati vostvo Zagreba, nakon što se našao sam ispred Tomića na nekih 15m iskosa, ali i pucao pored vrata.
U posljednjoj minutii prvog dijela crveni karton zaradio je i Tudor.
Lovrek je pobjegao našoj obrani, a Tudor ga je povukao za dres s leđa. Pošto je bio zadnji igrač, opravdano je i sključen.
U drugi dio naši će nogometaši ući sa čak dva igrača manjka.

U 53' Jarni iz igre povlači dvojicu najisturenijih igrača, Cernata i Bartolovića, a uvodi Pandžu i Gabrića.
Umalo se to nije pokazalo i jocker potezom, kada je sedam minuta kasnije Gabrić izišao sam na Stojkića, koji ipak uspijeva pokupiti loptu prije Hajdukovca.
Iako brojčano puno inferiorniji Hajdukovi igrači do kraja su imali terensku inicijativu, a u nadoknadi i veliku prigodu za izjednačenje.
Naime, loptu je na peterac domaćih ubacio Andrić, glavom je pucao Hrgović, kojem je loptu nekako blokirao Stojkić. Lopta se odbila u zrak i pala točno pored Pandže, koji loše orijentiran u prostoru na samo 3-4 metra od vratiju Zagreba, nije ju skoro ni primjetio. Velika šteta.


Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 25.11.2007. u 09:49 sati.