Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/brijemnogeu4ujutro

Marketing

PRODUKTIVNA DEPRA

Eto. kad vam se zvjezde poklpope, onda sve ide k'o po vazelinu.

Prvo, odem na stage, na taj najnoviji job direktorski...i dobijem upalu pluća. OK:. Jedva sam cekala da ih odjebem jer fakat nisu normalni. Ma da mi daju duplo, 40 milja kuna, raditi 13 sati na dan, meni baš i nije ideal Života. JEBOTE: ja radim da bi živjela, a ne živim da bi radila. I tako, onda, vratim se ja u Rijeku.

Taman se raspakiram...AJMOOOO...Izložba pasa. Pogodite gdje? U Zagrebu! Bat of skroz. I opet Martin(a) nadobudno u ZG. Gom'lu love posudi da uplati Kujetini Fashhon Week...i onda...i onda...Kuja dobije proljevčinu da izasere i sudca i pola Hale 10 i četvrtinu gale 11. A sa njom neka raga u konkurenciji, jedva vidi ... a ova Tuka sjela na sred ringa i gleda me..."JA SJEDIM DA NE SEREM!" A kad se digne, rep dolje i skoči na mene. Dođe sudac i ispričava se, ka, vidi on super Kujetina al nemamo pojma koji joj je danas... Dao joj odličan (5) a meni razlog za Pelinkovac...NAKON STO GODINA!!! Čak ni Julikine droge (legalne) me nisu smirile... Ni Dream Team Foruma, ni sva ekipa ovog svijeta me nisu oraspoložili pa sam se malo pogubila oko Faking Rotora, i došla doma.

Do sad sam spavala.

Šta bum sad radila...noćas...nek mi neki Vidovnjak pomogne.

Definitvno se idem molit da sutra bude bolje. Da mi ne pukne čarapa prije izložbe, da Kuji stane proljev, da deutche sudac bude ok, da su mi Mimi i Dado ostavili box za Kuju pa da se kulira do izlasla u Ring...a onda...ma vidjet ce te...već me sramote sa kompromitirajucim fotkama mojih tanga izgubljenim u dupesima dok čučim nasred ringa i pokušavam skulirati Kuejtinu.

...a šta to meni treba?

Vel'ka pusa svima...i kome se smije, al ono jako smije, potražite na sutra na Velesajmu...samo tražite posranu Kuju i pokislu Kujovlasnicu...!

PS: ..preklinjem sva Viša Bića ove Planete...mislite lijepo i pozitivno na mene. Ja cu ČAK sama sebi raditi Rei-ki večeras...god know how much I need it!

Kissy Kissy...bluvot!

Post je objavljen 24.11.2007. u 22:03 sati.