Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tau5

Marketing

SHOWTIME

Iako ne volim ovakve kao i uvijek neuspješne "spektakle", odlučila sam pisati o Showtime-u. Među kandidatima stvarno ima onih koji pjevaju bolje od većine naših "novijih" pjevača i pjevačica čije su pjesme poznate maksimalno pola godine. Ali, pitanje je hoće li im sudjelovanje u ovom showu-u išta pomoći!? Znamo kako su završili pobjednici i kandidati prethodnih takvih "natjecanja". Pa eto i nekih mojih favorita zbog kojih volim pogledati Showtime:

Mario Sambrailo ...sportaš, pjevač, iz Dubrovnika - savršena kombinacija thumbup



Mijo Lešina ...preeeeeeeelijep glas... yes



Franka Batelić



Moram spomenuti još jednu osobu zbog koje mi je bilo jako žao što je ispala, a to je Valentina Trupinović. Cura je stvarno simpa i lijepo pjeva... To je samo dokaz apsurdnosti ovakvih "spektakularnih" događaja. O ispadanju uglavnom odlučuju glasovi gledatelja, u prijevodu: pobjeđuje onaj čiji poznanici i "obožavatelji" potroše najviše novaca na pozive. A i da je ocjenjivački sud (Jacques Houdek, Ivana Husar i Fashion Guru Boris Banović) presudan ne bi bilo ništa bolje.
Jacques Houdek - svoj glazbeni talent iskorištava za pjesme koje su stvarno ispod svake granice kvalitetnih pjesama (je li itko uopće sluša njegove pjesme, osim možda klinaca)... "Nije ti to bilo baš dobro, al evo ti 5"
Ivana Husar - pjevačica koja mi se sviđa kao osoba, ali bi se također mogla posvetiti "boljim" pjesmama... prilično je subjektivna u ocjenjivanju...
Fashion Guru - njegovi pokreti, i izrazi...prilično iritirajuće... a ocjenjivanje po tkoznakojim kriterijama, ono tek toliko da kaže nešta "pametno"...
A o voditeljici bolje neću pisat jer ću ispast bezobrazna...



Post je objavljen 24.11.2007. u 18:18 sati.