Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/lifeforpunk

Marketing

Već dugo nisam niš napisala,al jbg nisam imala interneta (nije mi radil).
Hm………… i sad ne znam kak bi počela………..
Kak se osjećam?
Iskreno ne znam,u jednom trenutku sam skroz down i sve mi je slavonija (kak bi moja tinča reklasretan) .ponekad imam osjećaj ko da mi je svaki dan isti.ujutro se probudim,“učim“,idem u školu,dođem doma i idem spavat. Sve mi je bezlično i uopće nemam volje za niš.ko da se neke stvari meni ne događaju,ko da sam samo prolaznik u svome životu.
A dok u drugom trenutku sam tak sretna,sve mi je super. Na svu sreću češći su ti trenucideadpo cijele dane se smijem,na sve stvari gledam s pozitivne strane.

TI si osoba koju nemre ni jedna druga zamijeniti.znam da sam pogriješila kaj sam ono rekla,al stvarno nisam mislila da je to tak velika stvar,jer ipak je to sasvim normalnonaughty.malo me je zasmetalo kaj me optužuješ za nekaj kaj uopće nije istina.znaš i sama da si mi na prvome mjestu i to bude uvijek tak ostalo.koga sam onu subotu išla prvo zvat kad mi se je ono doma dogodilo?!zapravo koga inače idem prvo zvat kad mi se tak nekaj dogodi?

Mislim da sam se ovo ljeto puno promijenila i istina je kad neko kaže da se možeš promijeniti samo prek noći,jer samo jedan događaj,samo jedna osoba može te promijeniti u potpunosti.

Mrzim dvolične ljude.kak netko uopće može toliko dugo lagati nekome u licelaze,a okolo pričati nešto sasvim deseto.

Mrzim ljude koji nemaju vlastitog života i upliću se u tuđe.moraju si ga graditi na lažima i s time ocrniti druge.

U petom mjesecu sam upoznala jednu osobu koja mi se skroz do nedavno činila sasvim super i mislila sam o njoj sve najbolje.da bi saznala da je ta osoba o meni govorila tolko sranja.točnije da sam ja zaljubljena u nju(njega),da smo bili skupa,da je on mene napucal i da sam htela ići s njim do kraja.mislim ono………….ohladi čovječe……..

ON-postao je važan dio mog života u tako kratko vrijeme. kisssretan ponekad imam osjećaj ko da će to uskoro biti gotovo,a stvarno ne bih htela,jer već dugo vrijeme nije se pojavil neko poput njega.cerek

I dalje me muče razna pitanja,znam da ne bih trebala tolko o svemu razmišljati ali jbgheadbang,kaj mogu kad sam takva.
Zakaj raca ima dvije noge?????????lud
Zakaj jogurt nema kičmu??????????lud
Ah kaj možeš znam da sam smotana,al ja se sebi sviđam baš takva kakva jesam,a za druge me baš briga-SLAVONIJA
Ajd ljudovi pozdraf,wilom was(ne sve samo pojedince)mahsmijeh

Post je objavljen 24.11.2007. u 14:32 sati.