Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ninuska18

Marketing

Vrijeme je za darove jer blagdani nam dolaze:)

Da....to su stihovi iz pjesme Blagdani koju imam za obraditi za ocjensko predavanje iz glazbenog u utorak. Stvarno je lijepa pjesmica samo malo dugačka za moj pojam pjesmice za ocjensko ali kad sam je sama izabrala...:D Doduše, izabrala sam je dok još nisam znala uopće kako ide i prije nego što sam vidjela note. Kad sam ih vidjela došlo mi je slabo ali naučila sam bez većih problema to svirat i eto, sad čekam taj utorak i nadam se da me neće trema jako svladati da je ne budem mogla odsvirati od straha. Pjesma je jako lijepa, melodiozna, djeci će se sigurno svidjeti. Ajme, kako će mene u ponedjeljak već uhvatit trema, a u utorak da ni ne govorim. Pjevat i svirat pred 40 ljudi....najs. Ali ajde....Ponosna sma na sebe što sam si uzela tu "tešku" pjesmu za ocjensko, ta moja je najkompliciranija od svih što su do sada imali hehe:) Otprilike sam zamislila kkao bi sat trebao izgledati, barem uvidni motivacijski dio, pitanja o blagdanima, Božiću i slično, pa učenje pjesme, pa nakon toga ću neku igru smisliti....mozak mi zablokirao ovaj tjedan...:)

Ulicama grada zvuci pjesme putuju, himnu blagdansku svi redom pjevajuUUUU:)

Razlog više što sam je izabrala jer ju je napisala voditeljica mog zbora jos u osnovnoj..:)

Ostale novosti.....nista posebno....imala sma praxu ovaj tjedan.....nateklo mi je oko, dobila sma stvari pa sam imala jucer bolove u trbuhu i u glavi.....djeca tamo u školi imaju uši u nekim razredima pa se toplo nadam da ih ja necu dobit.

Sliku snješka kojeg smo moj Alexinjo i ja napravili ćete naravno dobit na uvid kad budem kod njega sljedeći vikend:) Možda opet padne smijeg:D

Što mi se dogodilo neki dan...eh, to je bio zanimljiv početak dana doista. Bilo je negdjke 7 i 16, silazim stepenicama u zgradi, vidim kat ispod stana susjed vani, pozdravim ga, on mene i poskliznem se po stepenici i roknem na pod. :D On je dotrcao do mene, pomogao mi se dignut, pa gleda dal sam negdje PRLJAVA (poznato odnekud???) :))))) Mislim šta je tim ljudima, manje je bitno da li sma prljava:D:D Poskliznula sam se na prasinu ispred tog kata jer su neki radovi. Mislim si divan početak jutra.:D Eto, za danas bi bilo dosta..:) Puno vas pozdravljam dragi moji blogeri:)




Post je objavljen 23.11.2007. u 18:29 sati.