Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lenguaespanola

Marketing

Gitanas

opis slike

Jedan od najskupljih Telenovela, snimana u posebno izgrađenom fiktivnom gradiću površine 20 tisuća četvornih metara, pronašla je put do hrvatske publike. Neograničeni proračun produkcije, veličanstveni pustinjski i obalni pejzaž te iznimno realan scenarij, u čijoj je relaziaciji sudjelovao i Pablo Luvino, romski patrijarh Meksika, učinili su od ove sapunice jedno od najvrednijih dostignuća američko-meksičke poslovne suradnje.

Život u ribarskom gradiću Malarribo iznenada se mijenja kad se u mjesto nakon dvadeset godina odsutnosti vraća šaroliko cigansko pleme. Sebastian, sin najmoćnijeg čovjeka u Malarribu, zaljubljuje se u Romkinju Salome, jednu od tri prekrasne Jovankine kćeri. Dok se mladi par bori sa predrasudama društva koje na ljubavnu vezu dvoje ljudi različitih rasa gleda s gnušenjem, nepreboljena ljubav između Jovake i Sebastianova ujaka Juana ponovno ispliva na površinu. Mračne tajne koje povezuju naizgled besprijekorne bijelce i stereotipno nečiste Rome dovest će do brojnih zapleta, a prava lica glavnih likova pokazat će nam da ništa nije onakvo kakvim se čini.

Sapunica je snimljena 2004. godine sa pomono odabranom glumačkom ekipom. U naslovnim ulogama pojavljuju se Ana de la Reguera (Maria Salome), Manolo Cardona (Sebastian), Dolores Heredia (Jovanka), Saul Lisazo (Juan Dominguez), Saby Kamalich (Victoria), Eric Elias (Jonas) i mnogi drugi.

Post je objavljen 23.11.2007. u 17:55 sati.