Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/radiogaga

Marketing

we love porno!!!!!!

sjedila je na klupi.jela je jogurt.bila je noć.žlica je bila hrđava,zmazana,mokra,narančasta...krajnje odvratna.
nju je uzbiđivala..jela je jogurt koji joj je pao na košulju..bila je prozirna..prozirna svijetlo crna košulja i bijela mrlja od jogurta...sama pomisao na to ju je uzbudila..
poćela se vlažiti.
slina joj je curila iz ustiju po mrlji..sve je to zamjesila mršavim prstima i poćela ih lizati.jogurt i slina.....mmmmm...komadići žlice derali su joj usta koja su poćela krvariti.
od samog okusa je poćela zaokretati oćima kao da je u transu..
nije nosila gaćice.
samo kratak šos.
na podu je već bilo bjeloga.nije bio jogurt...
približavao se pas.krajnje odvratan.kao i žlica.bio je čupav , imao je vlažnu njušku koja je odmah osjetila miris neobuzdane djevojćice.osjetio je miris 11-ogodišnjekinje kako je dozrela. nabrekla,crvena,glatka i mirisna.
pas je bio osrednje velićine dugaćkoga jezika koji je njoj pasao.koji ju je otvorio do krajnjih granica.ona mu se uzbuđenoga pogleda bacila na koljena.prvi put ga je osjetila.prvi put..od psa lutalice. uzela je hrđavu žlicu i lizala ju..lizala ju je tako jako da joj je jezik poprimio grimiznu boju..plakala je ..bolilo ju je,ali nastavila je.
čuo se glasan korak..
lutalica je pobjegla.
11-ogodišnjakinja se ustala.
iza nje su stajala 2 oveća momka,jakih ruku,uskih hlaća..koje su odjednom promoćile...gledali su u nju kao u muzu..rašćupane kose,razrezanog jezika ,prozirne bluze,šosića i crvene tekućine koja joj je curila niz nogu...pukla je..dozrela je i napokon pukla!
žlicu je primakla središtu iz kojeg je curila tekućina i natjerala ih da joj se približe..oni su došli..imali su oko 45 godina. stari pederi. prvi put ih je uzbudila djevojćica . prionuli su na posao kao i onda kada su sami doma i i maju slobodan dan ...malena se nikad nije vratila doma.nikoga nije bilo briga. tak i onak je uvijek iza sebe ostavljala nered.svoje sokove party koje je njen tata najviše volio kušati.


Post je objavljen 23.11.2007. u 11:40 sati.