Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/motosusreti

Marketing

BIKERS SAFE HOUSE

U organizaciji BIKERS BROTHERS - SISAK prije dvije godine otvorena je BIKERS SAFE HOUSE ili Sigurna kuća za bikere.

Kako smo svi mi pomalo ugrožena vrsta rodila se ideja da sami sebi pomognemo i naša putovanja učinimo što kvalitetnijima. Vjerojatno Vas zanima princip rada kuće, šta se nudi, koliko košta i od čega Vas čuva.

BIKERS SAFE HOUSE nije kafić i u pravilu je zatvorena za javnost, otvara se samo po najavi i potrebi bikera koji prolaze kroz naš grad i trebaju pomoć ili odmor . Čitav njen sadržaj je podređen tome da Vam pruži logistiku na Vašim putovanjima. Dakle ovdije ćete se moći odmoriti, najesti, oprati, posušiti robu, odigrati patiju biljara ,slušati rock, pogledati DVD sa naših i Vaših putovanja, prespavati, zbrinuti ili prevesti na našim prikolicama pokvaren i nedajbože oštečeni motor. Nemoj te nas zvati da Vam posudimo ili iznajmimo prikolice za prijevoz motora kako bi išli sa autom na more, one služe isključivo da Vam pomognu u nevolji dok ste u sijedalu svoga motora, a na podrućju na Sisačko - moslavačke županije jer ovo nije renta - car firma.

Ukoliko se odlučite ostati neko vrijeme u sigurnoj kući, provest ćemo Vas našim krajem i pokazati ono što većinom ne vidite jer se držite glavnih cestovnih pravaca ili ste samo u prolazu.

Koliko košta?

U 1.st BSH ne postoje novci i računi, nikada Vas nitko neće tražiti naknadu za dobivenu uslugu ili konzumaciju sadržaja ove KUĆE, jedino što možete je ostaviti proizvoljan dar pomoću kojega će kuća dočekati novog bikera u nevolji ili bikera kojem je potrebna podrška u nastavku njegova putovanja. Na pročelju 1.st BSH postoje SOS biker telefoni pomoću kojeg se može stupiti u kontakt sa nama. Ovaj telefon je zvonio već nekoliko puta i možda bi bilo najbolje čuti korisnike kuće što misle o našoj 24 satnoj organiziranosti.

Mi ne radimo moto susrete od tri dana mi radimo 365 dana po 24 sata dnevno za "samo" jednog bikera.

Tko smo mi?

Dobro znana ekipa u MC,starijim MK i bikerima sa dužim stažom. Možda će nas bolje znati pod Braća Borčilo, no mi više nismo sami i ime se promjenilo.

Trideset godina motora, trideset godina do malog znaka i jedna do velikog ,prisutni na moto sceni u Hrvatskoj od samih početaka. Na taj smo način odali najpoboje poštovanje svijetu koji je počeo prije nas.

Pred nama je i novi projekt. BIKERS SAFE TOWN. U neposrednoj blizini Siska na površini od 7000 metara četvornih krećemo u proljeće sa izgradnjom brvnara, bine i svih ostalih sadržaja. Zemlja je je kupljena i tlo je pripremljeno .To neće biti obićan moto kamp, sve što radimo ne nalikuje na ništa što je viđeno od imena pa do logike rada.

Obilježit ćemo se radom, kilometrima.

Da li smo napravili nešto novo, jedan korak naprijed, u učvrščivanju bikerske ideje, to ocijenite sami.

Pozdrav iz Siska

BIKERS BROTHERS SISAK

1.st BIKERS SAFE HOUSE

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Post je objavljen 22.11.2007. u 19:44 sati.