Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marinianis1

Marketing

predizborje

ne stižem pratiti sve ove samohvale uoči izbora 2007, kritike na kritiku i slike na sliku. tvrdim da je tako zbog toga što sam žensko i to na hrvatskom dijelu balkana koji je crtom, koju se da preskočiti kao nacrtana školica na pločniku, odijeljen od svojih istočnih i zapadnih susjeda. imamo i južne i sjeverne susjede, međutim ne spominjem ih jer i njih svrstavam zapravo u politički smisao podjele na istok i zapad.

da se vratim na temu zašto ja ne pratim predizbornu kampanju. zato jer sam
ŽENSKO I NEMAM VREMENA. netko je izračunao koliko u prosjeku u našim krajevima žena provede u kućanstvu, a koliko muškarac. ispada negdje manje od 10 % kućanskih poslova koji padaju na muška pleća. to je u prosjeku.
u mom kućanstvu ne poštuje se balkanski prosjek, imamo interni prosjek koji varira u krajnjim granicama 30% : 70%, i obrnuto, i opet nemam vremena gledati predizborje. kad nađem vremena, tad pustim misli "na pašu" ili kao sada, na blog.
malo sam prošetala po blogovima da uopće vidim što se događa. vidim raspisao se po blogovima Radimir Čačić. neka ga, sviđa mi se.
da sam u rodnom kraju glasala bih za Branimira Glavaša i regionalizaciju Slavonije.
susjeda iz zavičaja ljetos je radila u ugostiteljstvu u okolici Umaga. kaže da u cijeloj sezoni kroz njene ruke nije prošla salata ili glavica luka domaće proizvodnje.sve iz uvoza.
kako nemam vremena i još moram pregledati zadaću od sina, i ponoviti koje novonaučeno slovo idem pa-pa s bloga.









Post je objavljen 20.11.2007. u 19:46 sati.