Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/itisallinmyhead

Marketing

...and it's hard to hold a candle in the cold November rain

Evo jedan post 'nabrzaka'...sretan jer znam da ga inače neće tak skoro bit...

Kod mene i dalje tempo jako ubrzan.... Npr. sutra: u 9 moramo u zavod za zapošljavanje na neke testiće- profesionalna orijentacija, popodne u školu,a direkt iz škole u Zagreb...idemo gledati 'Revizor' od Gogolja.... Tak da me nema doma prije 11-12 (navečer, jel). Ah, užurban život belj lol.

...i tu je naravno škola, gdje sve počinju pitat novi krug tak da mi jako puno ovisi o tom... A mene opet uhvatila lijenost zijev.
Ja vam imam te 'trzaje', il niš ne radim il radim puno (kad se opametim). E trenutno je ovo prvo...jer, moram se pohvalit, ovaj i slijedeći tjedan nemamo zakazan nijedan test cerek!
A o onom kaj čeka poslije tog neću uopće ni razmišljat - zašto se živcirat tjedan dana unaprijed sretan?!


Što se tiče vikenda...tak-tak....zijev

Jel možete zamislit da sam u subotu krenula oko pol 12 doma, lol! Stara je doslovce izgledala ovako: eek kad mi je otvorila vrata.
Hihihii,a ja se još nasmijem i dođem ''iznenađenje!''. Sigurno je žena mislila da samnom neš nije u redu belj. Al nakon što sam progovorila par normalnih rečenica i objasnila zaš sam ranije došla i zatim si napravila neš za jest i gledala tv, shvatila je da nisam niš 'konzumirala' (da, ljudi, trijezni vikend yes! lol)...i da su moji razlozi istiniti.
Ne brini, majko, dodat ću si ja to slijedeći vikend smijeh.

U petak sam išla gledat onaj ruski carski balet 'Carmen bolero'. Tatica cerek je dobio karte,al on nije mogao ić pa mi je pratilja bila Mirta kiss. I bilo nam je jako lijepo...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
...morala sam stavit ovu slikicu. Inače, to je sa Starog grada, ona metal večer u 9.mjesecu... Kako sam bila happy tu večer smijeh jbg, neke stvari su takve kakve jesu -"it's hard to hold a candle..."

...i tak vam je sve kod mene. Danas me pere neko raspoloženje (što se vidi po postu), ismijala sam se ko luda...
Sorry Mirti što me takvu sve ove sate trpila (iako nisi niš bolja bila zadnja 2 sata belj)...i pozz njoj, kad ju već toliko spominjem wave
I pozdrav mojoj Marini, s kojom sam ovaj vikend najviše bila wave, i Capi i Maši koje nisu s nama bile vani- pa se nisam imala s kim kreveljit na 'Toxicity' naughty wave.

Da...
eto, nadam se da ću koji dan napisat 'normalniji' post....i DA ĆE BIT VIŠE VREMENA,aww.

Budite mi svi veseli i dragi, pusa wink

Post je objavljen 20.11.2007. u 19:37 sati.