Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/silmarien

Marketing

Zubić vila

Image Hosted by ImageShack.us


Jučer malome princu ispao treći zubić. Ona prva dva smo još lani rješili tako da je on skroz bio zaboravio traume vezane uz ispadanje zubića. Ali na kraju je sve u svemu ispalo ok, brzo i bezbolno. naime ispao mu je dok je jeo šlag :) ..taj je stvarno visio na niti hehe ali mali princ se nije dao. Ja sam se kao svaka prava majka hrabro ponudila da mu ga išćupam i naravno molila Boga da mi to ne dozvoli. Sunce mamino pametno nije tija ni čuti o tome tako da je na kraju zubić danima bio na izdahu snaga i jučer je eto popustio. I sve bi bilo divno i krasno da ja nisan zaboravila na zubić vilu (da, da ja sam ta okrutna odvratna osoba koja je mogla zaboraviti na nešto tako bitno i važno-slobodno me popljuvajte :)). I taakooo da nastavin di san stala: Odem ja spavati, bilo je negdi posli ponoći i namištam se ja tako po krevetu, vrtim se okrićem, znam da nešto nisam uradila ali ne znam što. I onda onako već u polusnu gurnem ruku ispod kušina, a kada ono tamo napipam zubić!!!!
Mali princ spava bez kušina pa je svoj zubić stavio pod moj kušin da mu Zubić vila nešto donese. ZUBIĆ VILAAAAAA!!!!! Ajme majko, tribali ste viditi moju reakciju. Ko metak san izletila iz postelje, i onako cila skomirana izletila vani iz kuće samo u piđami i papučama, sila u auto i krenula u nemoguću misiju.
Srića moja pa san se sitila Inine benzinske. Volila bi kada bi vam mogla dočarati lice prodavača kada me vidio onakvu u piđami i papučama a vani pingvini padaju u nesvist od hladnoće. I izaberem ja tako sve i svašta i taman kada se čovik oporavio od šoka ja ga nanovo šokirala kada sam ga pitala može li mi to sada sve lipo zamotati. hmmm mislin da je mislio da san se pozdravila s pameću.
Uglavnom misija Zubić vila je uspješno obavljena, a mali princ je sa smješkom na licu i zubićem manje

Post je objavljen 19.11.2007. u 19:06 sati.