Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/amerikanac

Marketing

Tri price o jednom prijateljstvu

PRICA PRVA
Jednoc davno zivjese Mr. X i Mrs. Y u dalekoj zemlji zvanoj Viskansin, u nekoj tamo Vakesi. Upoznase tako jednog momka iz Dalmacije (u daljnjoj prici dr. Q) kojeg je slicna sudbina poslala u neku tamo Komatosu. Tako su oni zivjeli u okolici hladnog Gospica, druzili se, ispijali kave na obalama Micgena, isli zajedno u crkvu, kino, kineski restoran, feste, izlete i ostalo. Tratili dane i mastali o nekoj tamo domovini Hrvatskoj. Nakon dvije godine Mrs. Y je pukao film, te Mr. X i Mrs. Y odlucise napustiti blagodati obecane zemlje i vratiti se na brdoviti Balkan. U to vrijeme dr. Q se borio malo sa stakorima kod nekog tamo Dr. Dz, pa malo s ambasadom u Vasingtonu (tzv. Mr. Pere sindrom). Nakon puno izgubljenih zivaca dr. Q uspjese izboriti vizu za nastavak dream-a. Na rastanku se Mr.X, Mrs.Y i dr. Q obavezase na vjecno prijateljstvo.

PRICA DRUGA
Mr. X i Mrs.Y vratili se Hrvatskoj, svaki svome poslu, a u medjuvremenu rodio se baby D. Mr. X i Mrs.Y zaokupljeni su s baby D 100% i zivot tece sto na sat. Polako kopne veze s obecanom zamljom, ostaju samo sjecanja za koje i nema previse vremena. S druge strane dr. Q napusta Gospic i odlazi medju svjetla velegrada. Tko bi lud odbio biti dr. u Nju Jorku? Slijedece tri godine izucit ce zanat. Mr.X, Mrs.Y i dr. Q cuju se povremeno, uglavnom preko maila. Zivot juri 100 milja na sat.


PRICA TRECA
Mr. X i Mrs.Y i dalje su Hrvatskoj. Mr. X odbija svaku pomisao na novu avanturu (ludi Franceki ga hoce poslati u Sibir).
Dr. Q se blizi zavrsetku staziranja, sad je vec faca i razmislja gdje ce unovciti svoje znanje. Veze sa Mr. X i Mrs.Y su sve labavije. Vise se i ne javlja kod dolaska u Hrvatsku. Posalje koju cestitku za Bozic i to je to (hvala Bogu na internetu). Dr. Q gotovo da je zaboravio na neke tamo Mr. X i Mrs. Y.


Jucer je nakon duzeg vremena Dr. Q dobio e-mail od Mr. X i Mrs. Y u kojem mu je Mr. X poslao ove 3 price.
Dr. Q je se jako rastuzio jer su price jako istinite. Dr. Q obecaje da ce se popravit i cesce zvati Mr. X i Mrs. Y



Post je objavljen 19.11.2007. u 03:30 sati.