Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dovoljnozazauvijek

Marketing

DUHOVNI PARTNER - Utiskivanje

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Nela, i svi ostali kojima nije jasno na što mislim pod ovim pojmom:


CITAT SA STRANICE 419.

"U kratkoj, beskrajnoj sekundi, ispod suznih kapaka ukazao mi se posve drugačiji životni put. Kao kroz prizmu Jacobovih misli (!!!!) jasno sam razabrala čega ću se sve odreći, što sve točno mogu izgubiti zbog ove nove samospoznaje. Vidjela sam Charlieja i Renee smiješane u čudan kolaž u kojem su i Billy i Sam i La Push. Ugledala sam kako godine teku i znače nešto dok protječu, jer me mijenjaju. Vidjela sam golemog crvenkastosmeđeg vuka kojeg volim i koji me stameno štiti uvijek kad ustreba. U najsitnijem djeliću te sekunde opazila sam glavice dvoje malene, crnokose djece što trče od mene u poznatu šumu. Kad su nestala u njoj, sa sobom su odnijela i ostatak vizije.

A tad sam, posve jasno, osjetila paranje duž rasjeline u svom srcu, kad se manji dio otrgnuo od cjeline."


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Ok, i sad pazite ovo - ovo je citat sa 471.
Molim vas, pročitajte ga više puta, ako ne vidite na što točno mislim, iako... označiti ću ga.


" "Ne." Jacob je odmahnuo glavom. "Ja sam točno ono što ti treba, Bella. Išlo bi samo od sebe - ugodno, lako kao disanje. Bio sam prirodni put kojim bi tvoj život pošao..." Načas se zagledao u prazno, a ja sam pričekala. "Da je svijet onakav kakav bi trebao biti, da nema nemani, da nema magije..."

Vidjela sam isto što i on, i znala da je u pravu. Da je svijet suvisao, kakav bi trebao biti, Jacob i ja bili bismo zajedno. I bili bismo sretni. U tom svijetu, on bi mi bio duhovni par - a bio bi mi i u ovome, da njegovo pravo nije zasjenilo nešto jače, nešto tako jako da ne može postojati u racionalnom svijetu.
Postoji li nešto takvo i za Jacoba? Nešto što bi nadjačalo duhovni par? Morala sam vjerovati da postoji.

Dvije budućnosti, dva duhovna para... previše za bilo koga. I tako nepošteno što neću biti jedina koja će to platiti. Jacobova bol bila je previsoka cijena. Zgrčila sam se na tu pomisao i upitala bih li se ipak pokolebala, da nisam već jedanput izgubila Edwarda. Da nisam znala kako mi je bez njega. Nisam bila sigurna. Ta spoznaja bila je tako duboko u meni da nisam mogla zamislilti kako bih se osjećala bez nje."


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket



NJEZIN DUHOVNI PARTNER JEST JACOB - SAMA JE TO GORE REKLA...
i pita se hoće li Jacob ikad imati ikoga tko će nju nadjačati... jer je ona njegov duhovni partner, ...ona ima Edwarda - NJEZIN JE DUHOVNI PARTNER (Jacob) NADJAČAN... NEČIM IRACIONALNIM... EDWARDOM, JER UTISKIVANJE NE ZNA ZA RACIONALNO I IRACIONALNO...


Mislim da ovo ne mogu potpunije objasniti nego što jesam... stvarno se nadam da ćete shvatiti... nemojte tu knjigu samo čitati.. malo razmišljajte o značenju pojedinih rečenica...

UPDATE

Ljudi, pogriješila sam... kliknite OVDJE i dobit ćete odgovor na pitanje.
Nije joj duhovni partner... pročitajte prvo pitanje i odgovor... nadam se da znate engleski, ako ne... mogu prevesti... e još jednom sorry... pokušavala sam ljude ubijediti, huh.. uzalud, ali očito nisam bila jedina koja je razmišljala o tome... jej!


Post je objavljen 18.11.2007. u 18:05 sati.