Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkzagreb4ever

Marketing

Zagreb 2-2 Drava Ptuj

Image Hosted by ImageShack.us
Zagreb i Drava su odigrali jako zanimljivu prijateljsku utakmicu u Kranjčevićevoj,u kojoj nije bilo pobjednika.To je ujedno bio i najjači test prije počtka prvenstva.Zagreb je poveo u 38.min pogotkom Jurendića i otišao sa 1 pogotkom na predah.
U drugom poluvrijemenu je Ćiro uveo 5 igrača s klupe i kvaliteta Zagreba je pala.Zamijenjeni su:Stojkić(Škorić),Labudović(Šoljić),Mujdža(Bašić),Brkljača(Lajtman),Ibričić(Parlov).Zagreb ima tako "kratku" klupu da je Bašić(treći golman) morao na desno krilo u veznom redu!!
Dok Drava nije nikoga mijenjala cijelu utkmicu.I na startu drugog dijela je Drava preokrenula pogotcima Zupana i Kmetec.Sudac Beatović je start Emeršiča na Parlovu pretvorio u prekršaj za kazneni udarac,kojega je u pogodak pretvoriu Kruno Lovrek.
Hrvatski trener na klupi Slovenaca,Milan Đurčić,tu je odluku prokomentirao riječima:'ma dobro,morali su suci Zagrebu vratiti za oduzeto u Rijeci',dok je njegov kolega Blažević rekao'jako sam zadovoljan,pa potom i objasnio zbog čega:
-Ovaj susret mi je puno pokazao,najviše to što sada točno znam na koje igrače ne mogu računati.

ZAGREBStadion u Kranjčevičevoj.Gledatelja 100.Sudac:Beatović.Pomoćnici:M.Matić i Balenović(svi iz Zagreba).
Strijelci:1:0-Jurendić(32),1:1-Zupan(53),1:2-Kmetec(59),2:2-Lovrek(82-11m).

Zagreb:Stojkić(od 46.Škorić=-Labudović(od 46.Šoljić),Mehmedagić,Bjelobradić-Kartelo-Mujdža(od 46.Bašić),Brkljača(od 46.Lajtman),Ibričić(od 46.Parlov),Pejić-Jurendić,Lovrek.
Trener:Miroslav Blažević

Drava Ptuj:Murko,Emeršič,Prejac,
Soska,Grižonič,Tisnikar,
Horvat,Drevenšek,Bošnjak,
Zupan,Kmetec.
Trener:Milan Đurčić

Post je objavljen 18.11.2007. u 15:52 sati.