Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/unemployed

Marketing

Maja Savić


Bio neki dan na koncertu Maje Savić u Jazz klubu. Cura ima odličan glas, zgodna je, njezini dečki sviraju za pet. Šteta što joj nije mogao doći saksofonist. Eto, i mi Dianu Krall za svirku imamo;)
Evo Maja, ako ti to nešto znači, stavit ću tvoj link na svoj blog, vidimo se na nekoj budućoj svirci...

Off the topic, upravo sam odgledao nedjeljom u dva, gost je bio jedan dragovoljac, vukovarski branitelj. Zove se Predrag Matić Fred.
Čovjek je tako trezveno i normalno, sa iskrenim osjećajima i bez ikakve patetike pričao o svojim iskustvima iz rata, zarobljavanju, torturama kroz koje je prošao nakon zarobljavanja. Čovjek koji je po vlastitom priznanju uvijek bio pacifist, ali je nakon što je izbio rat, bio još veći čovjek i branio je ovu zemlju iz istinskih ljudskih pobuda.
Nema u njemu niti trunke mržnje prema nikome, a najljepši dio emisije je bio kada je ispričao kako je ljubav svog života Svetlanu na željezničkom kolodvoru '91. ispraćao za Beograd ne znajući da li će ikada više u životu vidjeti svoju ljubav. Tad ga je Stanković pitao: "Da li ste ikada više vidjeli Svetlanu?" a on je odgovorio: "Neki kažu da svijet pokreće novac, neki da ga pokreće mržnja, a ja eto vjerujem da svijet pokreće ljubav. Rijetkima je Bog dao privilegiju da provedu svoj život sa ljubavi svog života, ja eto imam tu sreću i danas je Svetlana moja supruga, imamo sina i sretni smo".
E pa Fred, svaka ti čast, zaslužio si to:)Post je objavljen 18.11.2007. u 15:04 sati.