Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kizzy7

Marketing

Mladi protiv droge

Danas je održan „tulum“ roflrofl mladi protiv droge u jednoj splitskoj osnovnoj školi. Okupili su se izvođači koji su na dosadašnjim natjecanjima osvojili neko od prva tri mjesta. Za one koji ne znaju to je natjecanje u pjevanju, plesu i manekenstvu.
Sve u svemu, ideja nije loša, ali organizacija nonoje na vrlo amaterskoj razini. Cijena ulaznice je 20 kuna za odrasle i 15 kn za djecu. Na tulumu su nas dočekale nonononostolice složene u redovima kao u kinu. Nastupalo je tu dosta djece, pjevalo se uživo, pjevauglavnom dosta loše, neke plesne skupine, neki plesni parovi, i na kraju manekeni. U dvorani koja je bila popunjena niti polovično, večinu publike činili su sami izvođači.namcor Mizerno. Organizator je ponudio izvođačima partyjednu bačvicu soka, upozoravajući ih usput na ne pretjeruju, a za kraj „tuluma“ donijeli su njamijednu platicu krafni, koje je organizirala jedna mama. Učesnici su morali platiti 55 kn za sudjelovanje (radi „financijskih poteškoća“) . Organizator takve obavijesti šalje sms-om! No, ima tu još boljki…Organizira probu u popodnevnim satima, kad su neka djeca još u školi. Pošaljem mu poruku s pitanjem do kad traje proba, a on mi odgovori do 18.30.Napisala sam zamolbu Leinom profesoru da je pusti sa zadnjeg sata, kako bi mogla stići na probu, i poslala organizatoru sms da će Lea doći oko 18.00 jer ne može ranije radi škole. Dovela sam je na probu u dogovoreno vrijeme, i srela se s „organizatorom“ na ulaznim vratima- naime „oni su baš završili, i on je umoran,nutjer je od 16 sati tamo“……..i da nema smisla da se sad vraća samo radi njelud……..potpuni fijasko………
Jedina dobra stvar u svemu tome je to što djeca pjevaju uživo, i što se ipak zabavljaju i druže, ne vodeći brigu o glupostima organizatora, kojih ne nedostaje……..
A što se tiče „tuluma“, u moje se vrijeme na tulumima ipak nije sjedilo u redovima………wave

lea pjeva..........


gumena pleše......

[More videos from dakra7]


Post je objavljen 17.11.2007. u 21:13 sati.