Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/snopovi

Marketing

Stoji GRAD

„Četiri puna mjeseca odolijevamo žestokim napadima četnika i jugo vojske iako su brojčano i tehnički snažniji od nas. Oni bilježe brojne poraze jer nisu svjesni da im nedostaje upravo ono što nas krasi i daje nam sangu da istrajemo i pobjedimo. Oni nemaju srce jer se ne bore za svoje kao mi...“
(Jedno od mnogih izvješća Siniše Glavaševića)Ove noći, uz cestu, u plamenu svijeća trepere duše naših prijatelja. Čekaju nas tu na ulasku u Vukovar i kao da viču: «Ta gdje ste? Čekamo vas!».
A nama kotači škripe kao da nas bude iz učmalosti u koju smo svi pali. Škripe gume, bude nas i one viču: «Ne dajte se, pokažite da ste živi!».
Noć je kao plašt ogrnula našu pratnju satkanu od novih lica, lica naših mladih koji neće dozvoliti da se Haag šepuri preko slavonskih ravnica i kao nit zlobe i zloće vuče kraj nas. Dok smo živi u Vukovar.
Ne znam je li to kiša što pada po našim licima, ja mislim da su to suze, slavne, teške, bolne, a srce kuca kao limeni bubanj.
Dugi niz treperavih plamičaka u osvit zore vodi nas koji smo živi k vama naši dragi prijatelji koji ste ostali u Vukovaru da za sva vremena čuvate ono što je najdraže - dom, slobodu i domovinu!

Udruga 100%-tnih HRVI I. skupinePost je objavljen 17.11.2007. u 15:31 sati.