Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/4everwithyou

Marketing

" ..Pa neka kažu da sam poludjela, kad prođem ulicom nek glavu okrenu, niko ti od njih nije ni do koljena. Volim te.. "

tadaaam.. :))
ekoc i mene.. nakon duljeg vremena izbivanja..
dada.. zasto nisam pisala post ( hm pa da vidimo..)
1. jer nisam imala inspiracije
2. jer sam pokusavala zaboraviti neke stvari koje su mi se dogodile u blizoj proslosti
3. jer nisam imala sta pametno rec za javnost ( uuu tajanstveno )
4. jer sam ja ja..

A zasto sad pisem post:
1. jer mi je onaj vec dosadio2. jer ga vise nitko ne komentira
3. jer imam osjecaj da cu se danas raspisati :))
4. jer mi je doosadno

Image Hosted by ImageShack.us

aww.. kako vampyy

ekoc.. necem puno pisati o protekla 2 tjedna.. neda mi se bas.. osobe koje trebaju nesto znati znaju.. Proslu subotu sam slavila rodjendan.. I svima je ocito bilo dobro, osim meni.. Imala sam malu nezgodicu ( koju jos uvijek pokusavam zaboraviti .. hm da. ) nije bitno.. Hvala svima na cestitkama ( sWe Was VoliiM )
Image Hosted by ImageShack.us

Hvala vam sto me podrzavate.. Bez vas nebi mogla.. Stvarno vas volim.. Naj naj naj vece HVALA zelim rec mojim majim jubicama Helly, Teji i Ekich ( heja, teja, eja.. heh ).. Uvijek ste tu uz mene i uvijek me podrzavate.. Neznam sta bih bez vas..
Image Hosted by ImageShack.us
TAG this imageImage Hosted by ImageShack.us


Danas mi se bas pise jedna pricica.. Sta kazete na to ( hm ko da me briga.. napisat cu je i ovako i onako.. hehemm.. salim se ja maloo.. (: )

______________________________

[bez naslova]
Bila je sretna. Napokon ispunjena, zadovoljna.. Potpuna. Nakon mnogo vremena. Nakon sve tuge, ocaja, bespomoci, nakon svih suza, napokon je sunce zasjalo i nad njom. Nije mogla vjerovati, nije znala cime je to zasluzila. Pitala se. Nije dobila odgovor. Njegov pogled bio joj je dovoljan, a osmjeh, jedino sto je vidjela kad bi zatvorila oci. On je bio taj koji joj je pomogao kad joj je bilo najteze, kad nije znala kud bi sa sobom. On je bio uz nju kad je trazila smisao zivota. I nasla ga je. On je bio taj zbog kojeg se budila ujutro, zbog kojeg je disala. I u najtezim trenutcima, ona se smijala, jer, znala je da je on tu za nju. Da ce ju tjesiti kada je to potreba. Shvacao ju je, jedini je znao kakva je ona zapravo. Jedini ju je citao kao knjigu, jedini je znao napamet svako slovo, svaki redak njene duse. Vole se. Stvoreni su jedno za drugo. Znaju to. Zele zauvijek biti zajedno, i dulje od toga, ako je moguce. Ali buducnost, i nje su svijesni. Nije bas idealna. Ako izdrze ono sto slijedi, uspjet ce u svemu. I bit ce slobodni voljeti se i vise nego sada. Znala je da se ne smije zaljubiti, da ce je taj netko povrijediti na ovaj ili onaj nacin. Da ce je boljeti. Zato se nije vezala za nikoga. Ali kad je njega vidjela, zarobio je njeno srce i cvrsto ga sad drzi. Rekao je "Dugo cemo biti zajedno, osjecam to.". I ona je to osjecala, ali nesto joj je govorilo, duboko u glavi, nekim sitnim skoro necujnim glasom, da se previse vezala. Da su sve to puste price, polovni snovi, da je djevojcica koja u sve vjeruje. Nadala se da taj glasic nije u pravu. Nadala se. Nezna u sta da vjeruje, rastrgana je na dva dijela. Odlucila je prepustiti se osjecajima, ipak, jedan je zivot, i ona ga je odlucila iskoristiti. Di bi svijet bio da svi razmisljaju, a nitko ne riskira..? Nije sigurna dali je pravilno odlucila, ali zna da ce bar jos neko vrijeme, on biti tu, da ce se voljeti. I ona i on se nadaju zauvijek. :)

______________________________

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


[ ...WITH YOU I LOSE MY MIND... ]

[. Can you hear my heart beatz so loud? .]

Ekoc.. Nadam se da vam se svidja pricica.. I slikice su mi jako kul.. Udarilo me neko valentinovsko raspoloženje.. a ima do valentinova pun k****c.
Idem ja pomalo.. Pisem novi post kad bude bilo puno komentara.. Zato pisite puno..

Pozdravljam cijelu moju ekipicu iz razreda.. [voliiim vass]. 1.d je kull.. mi smo brutallni. mafija mandarine. I pozdravljam NARAVNO ekipicu iz Centra.. Volim vas jako jako.. Rasturamo..


By: Malena


Post je objavljen 24.11.2007. u 13:53 sati.