Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ninuska18

Marketing

Snijeg snijeg

Obećala sam jučer napisat post ali sam se toliko zaigrala sa Simsima dok je dragi bio na kolokviju da sam to jednostavno smetnula s uma. Napravila sam prekrasnu kuću i Alexinju se sviđa:) Doduše, ljepša mi je izvana, dnevni boravak je malo prevelik, to mi se ne sviđa, ali ostalo je ok. :) Imam obitelj Nininjo i Aleksinjo i jučer je Nininjo rodila curicu. :) Ke lipo. :)

Danas se probudimo i što vidjesmo kroz prozor? Pa snijeg! Pada i sada, baš je prekrasno, ja sma odmah izašla na balkon, a on gleda šta se tako uzbuđujem i idem slikat! Pa hello, nije baš da se ja s mora svaku zimu budim, a vani bijelo. :)

Upravo smo se vratili sa malog "izleta" u Avenue Mall-u (Algoritam i naravno nezaobilazni Konzum gdje sam vidjela puno pizdarija za Božić i jedva se odvojila i prisilila se da ne kupim nešto).

Evo sad ću vam ispričat što mi se dogodilo danas pri izlasku iz dvorišta. Pošto moramo po nekoj daski proć da ne upadnemo u neku grabu (tako on kaže, ja to ne zovem tako) jer nema normalnog ulaza u dvorište:PPP, osim ulaza za auto, a to je 10 m duže šetanja; i sad nema smisla nastavak rečenice pa ću napisat novu. Dakle, (Alex osjeća bol u glavi), pošto je bilo sve bijelo od snijega ta daska se nije vidila, i ja lijepo sam fulala dasku i propala malo, na koljena pala, a moj dragi Alex me pitao "JESI SE ZAPRLJALA?". Pa mislim tko pita tako neku glupost??!! A nije me pitao dal sam se udarila ccccccccccc. (Sad je rekao jer zna da sam udarena već dovoljno).

Evo tjera me....ništa, slikice ću drugi put:) Sad idemo uživati;)


Post je objavljen 17.11.2007. u 12:20 sati.