Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trueninja

Marketing

Jeedan duuugi post xD

Evo mene ( yaaaaays), ima nekoliko stvari o kojima cu pisati, tako da imam puno posla
Pa da krenem:

Evo prvo jedna tehnika iz ninjitsua koja služi za bijeg

Kasumi ( clouding the mind)

recimo da ste u situacije gdje vam je netko zapriječio put u prolazu nekoliko metara širokom a trebate brzo pobijeći

1.Koristi se kada je protivnik u širokom stavu, ali nije napredovao prema vama. Nagnite tijelo radi bolje ravnoteže.Udaljeni ste otprilike 6-8 metara, Opustite ruke i stanite u "stav jahanja konja". To će natjerati protivnika da proširi malo svoj stav. Ispružite ruke naprijed prema protivnikovoj faci, ali s opuštenim zapeščem tako da prsti i dlan opušteno vise. Gledajte svoje ruke da bi natjerali i protivnika da gleda u njih ( u tome je i bit)

2. Brzo zakoračajte naprijed, naginjući još više svoje tijelo. Ruke su još uvijek uperene u njegovo lice. Kada dođete do oko metra udaljenosti s svojom desnom nogom ispravite svoje zapešće i prste prema njegovom licu. Tijelo će mu reflekso zaštititi lice i oći ( htio on to ili ne). Necete vidjeti protivnika kao reflekso zažmiri jer trebate cijelo vrijeme gledati u svoje ruke. Naglo se spustite i pustite da vas zalet ponese.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
3.Kako mu se spustite ispod vidika, spustite glavu ispod svojih prsiju, odgurnite se s obje noge, i prođite mu kroz noge ( ili pokraj nogu ako je prenizak =D ). Napravite kolut naprijed ( da se neslomite i odrzite brzinu ) Nastavite trčati jer njemu e trebati par sekundi da shvati što se dogodilo i reagira a dotad će te imati prednost.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Fancy shoes 0_o

Evo nešta zanimljivo, ne tako važno but still fun fun. Stranica gdje možete vidjeti različite načine vezanja pertli ( sounds stupid muahahaha) ali izgleda kewl.
http://www.shoelaceknot.com/shoelace/lacingmethods.htm
Evo nekih primjera:
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
OO thank s to shadow for showing me this page. Jedino nekuzim zašt je taj Ian posvetio svoj život vezanju pertlizujo

One pwity picture

Padala kiša, ja bio in that mood i krenuo crtati. I ovo izaslo iz moje glavice: xD
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Inaće neznam bojati, ali sam morao zbog razgovjetnosti slike. Nemam skener pa slike moram u nekoliko dijelova slikat s webcamom zbog rezolucija.... Yare, yare..

Pa to bi bilo to od mene
ajde cya ppl

enyoy

Post je objavljen 16.11.2007. u 12:25 sati.