Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/islak

Marketing

MALA ANJA, BORAC ČAROBNA OSMJEHA

Pomozimo maloj Anji
Gledajte ljudi ! Iz naslova moga bloga svi odmah shvatite što je moja priča. Često kažem da je doživjeti da ti voljena osoba oboli od Alzheimera jedna od najtežih i najtužnijih stvari koje mogu zamisliti. A onda se često nadovežem, mislim da je jedna od rijetkih stvari koja je gora od ovoga kada imaš teško bolesno dijete.
Danas sam naišla na ovaj blog, zainteresirana komentarom njegova autora ne sasvim jednom drugom blogu. Dakle, naišla sam na blog Mala Anja. I nisam morala dugo čitati prije nego su mi krenule suze.
Mala Anja, ili kako je zovu, njihova mala ali hrabra princeza rodila se s cerebralnom paralizom i pati od teške epilepsije ! E pa ja više neću moć puno pisat, ganuta sam do dna duše ! Znajte da su ovi ljudi, koliko sam ja stigla pročitat, pokrenuli cijelu kampanju u borbi za svoju princezu !!! To je roditeljska ljubav i hrabrost kojoj se mogu samo diviti ! I nakloniti.
Ja mogu samo napisati ovih par riječi, koje ne znače puno. U znak potpore malenoj ratnici i njenim hrabrim roditeljima. Klikom na slikicu ove ljepotice stići ćete do njihovog bloga, a ja vas svih pozdravljam uz jednu misao:
Danas sam upoznala hrabre ljude. Koji se kao i mi bore ljubavlju ali i svim mogućim sredstvima za svoje blago! Jesam li ja svakoga časa svjesna koliko sam sretna što sam zdrava? Nisam. Ali sam zahvalna sudbini na tome. Mogu li iz njihove priče izvući snagu i novu spoznaju o tome što su pravi životni problemi ? Da. I mogu li onda barem danas biti zahvalna na malim stvarima koje su mi dostupne ? Da. I mogu li biti zahvalna što je moja mama imala lijep život pun ljubavi prije nego se razboljela ?! O DA!!! Ne znam je li ovo primjereno za reći, ali ova zadnja misao me tješi, kao rijetko što do sada. Mali anđele čarobna osmjeha, sretno !!! Želim ti da se što prije vratiš kući mami i tati !

Post je objavljen 15.11.2007. u 15:30 sati.