Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kazzomortalle

Marketing

Režem vrpce, ruke mi krvave (Izbori 2007.)

Image Hosted by ImageShack.us


Evo bliže se izbori i svakodnevno smo izloženi punjenju jaja od strane licemjera i lažova koji se nazivaju političari. Kako ja inače obožavam političare, red je da o ovim izborima napišem koju riječ i objavim pokoju sličicu. To mi neće biti problem jer sam poprilično puta spomenuo dotične licemjere tako da ću samo kopi-pejstat pojedine tekstove i slikice.
Inače, kada sam otkrio blog.hr, bilo je to jedno od rijetkih mjesta gdje te političari nisu iritirali jer, bit će, nisu imali pojma za taj servis. Sada, eto ih i na blogu k'o govana u septičkoj. Nije im dosta što nas bombardiraju svakodnevno svojim idiotskim facama i kretenskim izjavama sa svih mogućih medija nego su morali skužit i internet. Ali dobro, to je njihovo pravo k'o što je moje da serem po tome.

Image Hosted by ImageShack.us


Drage ovce, došlo je vrijeme da upoznate svoje pastire i da ih vidite u pravom svijetlu.
Nakon što ovdje pogledate istini u oči, pošto ste rođeni da cijeli život budete ovce, vi ćete i dalje biti ovce i svoje meketave glasiće davati njima jer oni su bogom dani pastiri bez kojih bi vi bili stado izgubljeno u prostoru i vremenu. Stoga nema kukanja, pardon, meketanja, kako vam je - tako vam je!

Image Hosted by ImageShack.us


Sad ću vam objasniti kako je hrvatska demokracija u kurcu.
Ako ne izađem na izbore jer su svi naši političari u kurcu pa nemam za koga glasat, ja sam u kurcu jer samo izlaskom na izbore može se nešto promijeniti.
Ako izađem na izbore i od sveg zla glasam za manje zlo, opet sam u kurcu jer sam glasao za zlo koje će sad iskoristit priliku sebi punit džepove.
Ako pozivam na revoluciju opet sam u kurcu jer to nije civiliziran način za doći na vlast.
Jebem ti i demokraciju i revoluciju u Hrvata. Ovdje se neće ništa promijeniti koliko god stranaka i političkih opcija izmijenili. Ostat će sve isto dok se ne promijeni MENTALITET. A kako sad stvari izgledaju, koliko god mi trčali u Beč, ovaj mentalitet još uvijek vuče na Balkan.

Image Hosted by ImageShack.us


Pitam se zašto naši ljudi uopće žele biti političari? Da bi se zalagali za opće dobro i za dobrobit zajednice? Čisto sumnjam. Bacimo malo realan pogled na tu problematiku.
Dovoljno je jednom izboriti potreban broj glasova za uletit u Sabor i riješio si 80% životne egzistencije. Četiri godine primaš plaću 10-15 soma kuna mjesečno a niti ne moraš doći na posao. To se vidi iz priloženog na sjednicama Sabora. Kad odguliš te četiri godine nerada, uopće se više ne moraš ponovo kandidirati jer ti se živo jebe, odnosno osigurana ti je penzija od nekih 10-ak tisuća kuna. S tom penzijom nema potrebe skupljat boce po ulici. A sve to plate idijoti koji rade cijeli život.
Pa di ćeš bolji razlog za odlučiti se baviti politikom od ovoga.
Vidio bi ja sve te silne poštene političara kako bi trčali na izbore da je saborska plaća 4 tisuće kuna mjesečno, da su obavezni na svim sjednicama i zasjedanjima jer im je to posao za koji su plaćeni i da nakon mandata nema penzije već ima se jednostavno računa kao 4 godine radnog staža. Da je tako morao bi povećalom tražit ko će u politiku. Bježali bi od sabora k'o muhe govnare od Pipsa.

Image Hosted by ImageShack.us


Podržao bih jednog uvaženog kolegu blogera koji je predložio osnivanje udruge GOBI – Građani Organizirano Bojkotiraju Izbore.
Bojkotirat ih sve, da vide da su napunili jaja i bogu i vragu i da su nepoželjni.
Što se mene tiče, odjeb je lansiran!

Image Hosted by ImageShack.us


Za kraj, dragi političari i stranke evo vam moj izborni slogan:
Pošto su sve političke stranke najobičniji KURAC, gospodo političari popušite mi HDZ, popušite mi SDP, popušite mi HNS, popušite mi IDS, popušite mi HSLS, popušite mi HSP, popušite mi SNS, popušite mi DC, popušite mi i sve one male kurčiće koje se nisam sjetio spomenuti.

Image Hosted by ImageShack.us





Post je objavljen 15.11.2007. u 11:53 sati.