Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/idiotnazadatku

Marketing

Upravljanje univerzumom...

Kako bi bilo lijepo kada bismo imali daljinski upravljac kao sto imamo za televizora da imamo i za upravljanje i svojim i tudjim zivotima!! Na prvi pogled bi to bilo savrseno svaku situaciju koju ne bi htjeli proziviti jednostavno ubrzamo da nam proleti tako da ni neznamo da je proslo!! Kada bismo napravili nesto sto nebi smjeli, no ako smo to ipak napravili imali bi mogucnost vratiti vrijeme i ispraviti tu pogresku! Tada bi svijet bio savrsen bez gresaka i svi bi bili sretni i zadovoljni.

No tu postoji i negativna strana, svaku situaciju koju nebi htjeli prozivljavati, ubrzali bi ju i na kraju kada bi gledali, ubrzali bi cijeli svoj zivot, jer situacija koje zelimo izbjeci nazalos ima jako puno! A kada bi sve ubrzavali nebi prozivili nista od zivota, a ima mnogo toga za sta vrijedi zivjeti. Primjer, jednoga dana cemo imati djecu i ubrzavanjem zivota samo bi propustili njihovo djetinjstvo, a ako se malo vratimo u svoje djetinjstvo, koliko li je samo situacija bilo kada nam je bila prekopotrebna pomoc roditelja, koliko smo samo puta imali toliko veliku zelju za provodenjem kvalitetno vremena s njima! Ja znam da ja jesam, nisam provodio bas s njima puno vremena ali sada iskoristim svaku priliku. No da ne skrecem s teme, propustiti njihovo djetinjstvo mislim kako nebi bas bila najbistrija odluka.

A tu je i jos jedan aspekt gledista, nakon svega toga, mozda se cini u tijeku ubrzavanja kako je sve savrseno i kako nam je taj upravljac dobro dosao, no onda nakon nekog vremena kada uvidimo sve svoje greske i svu bol koju smo nanjeli svojim voljenima s nasim „izbivanjem“, te posto mozemo upravljati zivotom, pokusamo se vratiti na dio kada smo odlucili koristiti upravljac i idemo to ispraviti a nemozemo, e sta onda zivot smo doslovno proletjeli!

Inspiraciju na ovaj post mi je dao film koji sam nema davno gledao! Film se zove „Click“! Svakome preporucam da ga pogleda!!

Ali sam gledao i jos jedan film! Ulicni plesaci ( eng. - You got served – valjda je tako ), film je uglavno o ulicnim borbama, ali u plesovima, mislim koje pokrete tamo ljudi rade! Ali nisam ovaj film spomenuo zbog plesa, film se vrti oko toga da se dva najbolja prijatelja posvadaju i na kraju filma se pomire, uglavnom da ne prepricavam film pogledajte ga nece vam biti zao!!

Eto toliko od mene, mislim da ce uskoro ici i novi post, neznam ali me u zadnje vrijeme bas onako ispiracija puca! Eto nadam se da je post ok, iako je mogao biti i bolji!!


Post je objavljen 14.11.2007. u 21:45 sati.