Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/allusions

Marketing

I'm still alive

Nije mi se dalo pisati na blogu... A i nisam imala puno dobrih vijesti. Ili, ako i jesam, zasjenila ih je tužna, najtužnija vijest: umrla mi je baka... Ima tome već mjesec i pol, ali ja se još uvijek nisam sasvim uhvatila u koštac sa svime što se dogodilo. Najteže mi je palo to što sam, prema seoskim običajima, bila prisiljena gledati mrtvo bakino tijelo izloženo pred svima. I tako sam se s mrtvacem prvi put susrela gledajući njeno beživotno tijelo. S obzirom na to da sam imala neki iracionalan strah od susreta s mrtvacem, to je pozitivno djelovalo na mene jer sam konačno uvidjela da vidjeti mrtvog čovjeka nije tako strašno; ali s obzirom na to da je to bilo mrtvo tijelo moje bake...
To je sada prva slika koja mi se pojavi u glavi kad pomislim na nju. I to mrzim. Mrzim.

I guess it takes time... S vremenom će sve postati lakše...

Moje dvije ljubavi su i dalje moje dvije ljubavi: moja ogromna velika ljubav, moj dečko, i moja mala dlakava ljubav, Rafi. A tu su i moje ljubavi manifestirane kao grupe koje studiram, alive and kicking... malo i previše jer navališe kolokviji, ali preživjet ću. Moram, hehe.

Ostalo je sve po starom. Osim posla - posao je novost. Da, radim. Preko vikenda, plus eventualno još neki dan tijekom tjedna. Jako sam sretna zbog toga!

A sada idem radit za faks pa ću staviti točku. Točka.

Post je objavljen 14.11.2007. u 21:22 sati.