Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sitneribe

Marketing

Prevrtljivi pjevač:Škoro okrenuo leđa Glavašu

Inženjer građevinarstva Miroslav Škoro, 109. potpisnik inicijalnog kruga Glavaševog HDSSB-a, ljutog protivnika Ive Sanadera i Vladimira Šeksa, isti je onaj Miroslav Škoro, poznati domoljubni pjevač s petog mjesta liste HDZ-a u IV. izbornoj jedinici, čiji je nositelj Ivo Sanader,

Miroslav Škoro
a na čelnom mjestu Vladimir Šeks. Budući saborski zastupnik, domoljubni pjevač Miroslav Škoro, koji je sve donedavno pjevao za Glavaša, sada će izravno, u istoj izbornoj jedinici konkurirati Glavaševoj stranci, koju je do jučer podržavao srcem i dušom.
Škorina pjesma Sude mi, u duetu s Thompsonom, bila je neslužbena špica Glavaševe Slavonske televizije, kad god bi bila neka vijest o nevoljama u kojima se, zbog sumnji u ratni zločin, našao najpoznatiji slavonski general.
Vrlo visoko mjesto Miroslava Škore na listi HDZ-a u IV. izbornoj jedinici i gotovo siguran ulazak u Hrvatski sabor, izazvalo je pravu buru među osječkim HDZ-ovcima, nezadovoljnim što je domoljubnom pjevaču pripalo mjesto na kojeg su mnogi od njih reflektirali. Neki od njih podsjetili su i na događaj iz 1995. kada se u Osijeku obilježavalo pet godina osnutka HDZ-a i kada je jedan od poznatijih hrvatskih emigranata, sada pokojni Ivan Nogalao, pred Šeksom, Pašalićem, Canjugom, Glavašem i ostalima pokazivao fotografije američkog restorana, u vlasništvu Škorine supruge, u kojoj se vidjela ikonografija nalik onoj kakvu su nosile paravojne jedinice koje su 1991. napale Hrvatsku. Odmah nakon toga, Škorina supruga koja je radila u Glavaševu uredu dobila je otkaz, a Škorino mjesto konzula u SAD-u propalo je, pa se morao zadovoljiti odlaskom u mađarski Pečuh, gdje je ne dočekavši kraj mandata završio svoju diplomatska karijeru i vratio se unosnom poslu domoljubnog pjevača.
D. Hedl
izvor:
Feral Tribune

Post je objavljen 14.11.2007. u 19:01 sati.