Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sitneribe

Marketing

Kod nas Shorty pjeva,Čehok priča

Ivan Čehok predstavlja u Virovitici program obrazovanja Koalicije
Danas, u utorak 13. studenoga , s početkom u 19.00 sati, u Kazalištu Virovitica, dr.sc. Ivan Čehok, potpredsjednik HSLS-a i gradonačelnik Varaždina predstavit će građanima Virovitice program koalicije HSS-HSLS-PGS iz područja znanosti i obrazovanja.
Programom koji će večeras iznijeti Virovitičanima, Čehok je pred oko dvije tisuće učitelja, sudionika nedavno održanog Sabora sindikalne vertikale hrvatskih prosvjetara bio najuvjerljiviji u predstavljanju programa iz područja obrazovanja. Za njega je glasovalo 53,5 posto prisutnih prosvjetara ili dvostruko više nego za drugoplasirani SDP čije je boje branio predsjednik Zoran Milanović, a čak peterostruko više nego za trećeplasirani HDZ čiji program je predstavio aktualni ministar znanosti i obrazovanja dr. Dragan Primorac.
Sučeljavanje političara po pitanju obrazovnih tema bilo je prvo takvo sučeljavanje upriličeno u Hrvatskoj na kome je Ivan Čehok istaknuo da Hrvatska ima dobre učitelje, ali s ovakvom obrazovnom politikom neće biti Hrvatske te da bi bilo najbolje da budući premijer bude iz područja obrazovanja.
izvor:koalicija.eu

Shorty pjeva protiv droge! Ulaz besplatan
Sutra u 12 sati Mladež Hrvatske demokratske zajednice organizirati će humanitarnu predstavu u Kazalištu Virovitica pod nazivom "Ti možeš probat sve, samo drogu ne". Ovom pjevanom predstavom u kojoj nastupa popularni reper Shorty sa suradnicima, članovi Mladeži žele djecu i mlade upozoriti na opasnosti konzumiranja teških i lakih droga. Ovom akcijom Mladež Hrvatske demokratske zajednice grada Virovitice želi dati svoj doprinos s ciljem prevencije i sprječavanja konzumiranja svih vrsta droga. Ulaz je slobodan.
izvor:HDZvpž

Post je objavljen 13.11.2007. u 10:41 sati.