Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pedesetplus

Marketing

Sto ima nova ?

Pregledi, snimanja, terapije.
Malo vrimena za blogiranje.
Smjena kiše, bure, juga.
Mantanje,
bolovi.

Al ipak se kreće…
Biram gdje ću se davati, kamo izlaziti, sa kime se družiti.

Predizborna kampanja, forumašice SDP-a po običaju odradile ženske poslove – tj. sve oko prezentacije faca iz Zagreba i organizacije skupa u Meteoru. Kako sam u Forumu žena aktivna vanstranački dajem si pravo da sve makarske muške esdepejce pošaljem k vragu - bezobrazni, arogantni, bogomdani vladari stranke koji niti malo ne uvažavaju Forum žena koje sve odrađuju, jedine potiču promjene, društvene akcije koje su bile dio predizbornih obećanja, koje bez obzira na sve njihove greške i propuste još uvijek uspijevaju održati članstvo na okupu kao i relativno visok rejting SDP-a u Makarskoj. Ne miješam se u stranačke odnose ali mislim da bi centrala, tj. Zagreb trebao znati za te odnose i njihovo ponašanje, mučke, kombinacije i šporku kužinu koju zapravo čiste žene zataškavajući sve zbog svoje stranačke lojalnosti.
Image Hosted by ImageShack.us

Ovako doživljavam cijelu trenutnu političku scenu - prazna obećanja koja nestaju brzinom ispuhavanja baluna.
Image Hosted by ImageShack.us

Jedina muška faca koju rado izdvajam. U gomili kravata iskoči draga faca Jure - našeg duhovitog vrgoračkog pjesnika i blogera. Veća baza od ove, i to specijalno za ovaj skup, bi bila majica koju moram nabavit - crvena petokraka ispod koje piše ROBA S GREŠKOM.

Odaziv je bio dobar, Milanovićeva prezentacija šuplja - govor bez zanosa i strasti koji ne motivira, ne pokreće, ne daje nadu, ne grije...( ah, jedan je bio Gotovac), mada mi je u moru naših bezveznih političkih faca simpatičan, pa i zgodan, i ima neku karizmu; spominjanje HDZ-a totalno deplasirano i gotovo svaka esdepejska predizborna kampanja me zapravo razočara zbog demagoških cool govora bez spominjanja konkretnih mjera u programu, što tumačim kao podcjenjivanje stranačkog tijela i aroganciju. Da ne govorim o uobičajno neinventivnoj promidžbi-lošim plakatima, parolama, sloganima, porukama.

Dan poslije - promocija nove ploče klape Adrion u novom hotelu Park.
Image Hosted by ImageShack.us

Uz razne govore čuo se i Adrion u najboljem izdanju.
Iznenadili su me javnom zahvalom za prepoznatljivi i drugačiji imidž. Bilo je dobro, dobra spiza poslije promocije, dobro druženje - mada mi je falila zajednička pisma stotinjak rasnih pivača koji su se tu našli.

Zadnja dva tjedna Bilko nam je u kuću počeo dovodit jednu tigrastu macu na spizu, prvo ulazi on , zatim ona, on je pričeka, ona uredno do posude sa hranom a on udaljen jedno metar od nje sjedne- stražari, i kad ona sve do kraja pojede, otprati je do vrata i vrati se. Zapravo on ne bi do kraja pojeo – što inače radi, nego bi ostavljao hranu za nju.
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Gošća na punom pansionu.

I sve bi to radio kulerski – ajd, bilo nam je to sve skupa fascinantno s obzirom da se oko kuće ponašao kao pas, svako malo bi nas probudila njegova – rika-, tj. nije dozvoljavao drugim mačkama da se približe kući a kamoli da uđu u kuću. Sav film teče uz njihovu priču, tj. više uz njegovu, veliki je pričljivac, kad traži da mu otvorimo - to su cijele rečenice. Ona bi me svaki put pogledala pravo u oči, zahvalila se i tiho izašla van. Neka strašno pristojna dama. Na mačju hranu sad trošimo 20 kuna dnevno što je zapravo nemoguće za naš budžet.

Prije dva dana čujem neki šušur i žestoki mačji razgovor na terasi, što se događa ?
Kad ono :
Image Hosted by ImageShack.us

Po izgledu se ne bi reklo da im je Bilko tata, al zar bi se tako brinuo za nju da nije ?

Dica iz susjedstva mi rekoše da ih je prenila u zubima i da je to maca od drugog susjeda Mrkušića. I što ću, iznila sam Bilkovu košaru u kojoj ionako rijetko boravi, pokrila je tapetom, ipak je hladno, i cijela obitelj sad boravi na klupi na balkonu. Bilko ih sve skupa ignorira ali se ne buni, tj. ponaša se kao da ih nema. Mamu i nadalje hranim jer bebe još uvijek sišu, dica iz cilog susjedstva dolaze da ih gledaju, prijatelji savjetuju da ih negdje odnesem jer ću ih se poslije teško riješiti. Ne znam kome da se javim od obitelji Mrkušić, imaju i psa koji laje po cile noći, brinu li o njemu - ne znam, kako da ih vratim u njihov dvor pokraj tog psa ?
Ima li ko kakav savjet, ponekad mi je i Bilko too much a kamoli čopor mačaka.
Je li ko zainteresiran na koju slatku malu macu koja će vrimenom zagospodarit kućom ?
Javite se.

Post je objavljen 12.11.2007. u 22:31 sati.