Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/izbori2007

Marketing

Sanader prisvojio vilu u Kozarčevoj uz pomoć Bandića?

Dokumentacija koju je danas objavio bloger CNN je veliko finale oko stana u Kozarčevoj 21 kojega su Sanaderovi navodno prisvojili i zbog kojega je Vesna Škare Ožbolt, prema neslužbenim informacijama, svojevremeno bila protjerana iz Vlade.

Kad pregledate tu dokumentaciju, prvi zaključak koji vam se nameće je kao da je izašla iz Kafkinog procesa, a svoje ruke u tom prljavom procesu imaju i zagrebačke institucije pod palicom Milana Bandića i gradskog SDP-a, piše cnn.blog.hr.

Dokumentacija se nalazi u priloženom PDF dokumentu.

Prvi dio dokumenta su dokumenti o nacionalizaciji te zahtjev Đure Papca za denacionalizacijom i povrat imovine. Drugi dio odnosi se na prvi pokušaj povrata imovine, tj. četvrtog stana u Kozarčevoj 21 iz 2001. godine. Tu počinju birokratske nebulouze u vidu odluke na zahtjev o povratu imovine koje kažu da je stan izbrisan iz evidencije 1996. te da ne postoji.

Tada je na vlasti bila koalicija pa je Đuro Papac, čini se, odlučio pričekati smjenu vlasti, jer tek 2005. godine podnosi novi prijedlog za povrat imovine. I tu sad počinje najzanimljiviji dio.

Više o ovoj temi pročitajte u najnovijem postu blogera CNN.

Post je objavljen 12.11.2007. u 12:03 sati.