Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blablatronik

Marketing

O DDADDU i meni

Mnogima dragi bloger Ddadd i ja prekinuli smo prije nekih godinu dana. Ddadd je veoma osebujan momak.

Ddadd osobno smatra da sam ja kriva za taj prekid jer sam ga se poljubila s dotičnim frajerom iz priče o bolesnoj obitelji te ga tim činom prevarila. Ok. Ja sam svoje odradila za to kaj sam bila grozna prema njemu. I vjerujte mi dobrano sam to odradila. Ispatila sam se oko toga, prošla cijeli pakao i sve s njim i pored njega. Pa onda pako s njim na ljetovanju ove godine, kada je zabrijao s mojom frendicom dok smo svi bili skupa u kampu. Neki vele da je to ok, neki da nije. Mene je to osobno pogodilo i neću ulaziti u to da li je ok ili ne. Ja sam uglavnom jedva preživjela ovo ljeto i to je sve o tome.


Osobno smatram da sam odradila sve što sam mogla i da sam prošla nakon našeg prekida raznih sranja i muke.
smatram da sam odradila i ono da sam bila gruba prema njemu u vezi, jer jesam. Zadnjih godinu dana naše veze sam htjela prekinuti da oboje krenemo dalje. No uvijek kada bih to spomenula i razgovarala o tome, osjećala sam se kao da sam ovisna o njemu i ako ne budem s njim da će mi se cijeli svijet srušiti.

Kasnije sam tek spoznala da je Ddadd jako dobar manipulator ljudima. Naučila sam nakon svih paklova koje sam prošla nakon našeg prekida, da koliko god ja njega povrijedila, ako nešto s vezom nije u redu, onda za to ne može biti odgovorna jedna osoba,jer veza je sačinjena od para i oboje u vezi imaju nekog udijela.

Sad si je Ddadd našao novu curu, koja redovito čita njegov blog nicka Mrvica. Koja je navodno slatka i draga cura, no kako on kaže ima dosta nekih blokada u glavi.

Kako sam neki dan vodila mukotrpni razgovor s Ddaddom nakon kojeg sam doživjela slom živaca i poslala mu mail, da mi je svega dosta i istresla sve zbog čega sam bila bijesna ikada pa i više od toga, jer ipak sam bila skoro pa na rubu živčanog sloma, njegova nova cura Mrvica je pročitala taj mail, te se osjećala osobno uvrijeđenom ,pa mi je odlučila napisati komentar na ovom blogu, da sam si sama kriva za sve i da ju ne vrijeđam.

Draga Mrvice ili što već jesi, zar zaista misliš da ja nešto ne znam tipa da sam si sama kriva za nešto?

Nadajle je napisala da sam ja imala jako divnog dečka prije ovog frika.

Draga Mrvice, ako ti je DDadd tako divan, slobodno si ga uzmi, zašto se uopće suzdržavaš.?
Slobodan je, nismo skupa već godinu dana. Sad zašto on još uvijek pizdi zbog nekih stvari koje se tiću mene, ja ne bih znala.

Draga Mrvice, razumijem onaj dio da se ne možeš upustiti u vezu jer se bojiš da će te on odjebati kao i oni prije njega koji su te samo poševili i odbacili, no ako si tako sigurna da je on divan, opusti se i upusti se u to.

Draga Mrvice - ja njega poznajem duže od tebe. Poznajem i njegvu stranu za koju mu nije drago da ju itko zna.

Osobno ne smatram da će tebi biti isto kao meni s njim. Jer svaka osoba je individua za sebe.
Ti ne znaš kako sam se ja osjećala u toj vezi ni kako je meni bilo.

Jedini savijet koji ti mogu dati, a koji nije vezan za njega, je taj, da ako te sad ne privlači, očito nema potrebnog feromona i odi što daje od njega. Ako čekaš da prođe par mjeseci, kako on tvrdi da si rekla da te počne privlačiti, to je besmisleno.
Ne možeš odrediti tko će te privlačiti.

U svakom slučaju čovjek je slobodan, izvoli budi sretna s njim. I molim te nemoj više nagrđivati moj blog.
A opet možda bi se mogla i zapitati zašto ti je on dao da pročitaš taj moj mail? Možda on nije tako naivan koliko se čini. On voli dobiti ono što želi i jako je dobar manipulator ljudima.

Sretno ti u životu i nemoj više ispadati tako glupa i neurotična pišući osobne komentare na mom blogu. Radije tu svoju emocionalnu nestabilnst riješavaj drugdje i sama sa sobom, jer ona je stvar tebe same i samo ju ti možeš riješiti.
Ako te iz takta izbaci mail nepoznate osobe, onda bi zaista trebala potražiti pomoć. Vjerujm mi govorim ti to u dobroj namjeri. Ja sam inaće faking EMO i znam o čem pričam. Potraži pomoć, on ti ne može pomoći sa tvojim strahovima, makar djeluje jak i stabilan. To moraš sama. To je jedini put!

Sretno
Bla.



Post je objavljen 11.11.2007. u 23:06 sati.