Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dustwarrior

Marketing

Promjena u kuci muha

Zamišljao sam da sam se oženio za cinganku, šesnaest godina star, oblu, vlažnu i jebozovnu. Okrugla lica, i bujnih grudi. I bila je samo moja da radim s njom sto želim. A, želio sam ju jebati. Bio sam toliko napaljen dok sam to zamišljao da samo očekivao da ću ispucati svoje sjeme u gaće dok sam nježnom rukom dirao svoj penis.
bio sam sam u sobi, dok sam to radio. bilo je oko pet ujutro, i upravo sam se bio vratio iz bolnice gdje sam bio ostavio Crvenu. Trudovi su ipak bili stvarni, otvorila se jedan prst i doktori su ju ostavili da preko noci lezi na patologiji. Mene su poslali doma. Bio sam toliko jebeno uzubudjen na pomisao da mi žena radja. Sjedio sam na trosjedu kojega smo Vojnik i ja pokupili sa smetlišta i smjestili u nasu dnevnu sobu, jeo sam sendvič kojega sam napravio i s nestrpljenjem sam čekao da mi zazvoni telefon. Nisam smio biti s Crvenom u sobi dok je bila u bolnici, ali neka mi Sajtan bude svjedok, definitivno cu biti s njom dok bude radjala.
U glavi mi je cijelo vrijeme ležala ta pomisao. Ta svijest da mi žena radja. To me je užasno palilo. Želio sam jebati, i jebati nesto plodno sto može odmah zatrudnjeti pod mojim sjemenom. Prije dvije godine sam osjetio zelju za djecom, tek sam prije jednu pronašao zenu s kojom sam to mogao ostvariti. I sada želim jos.
Dijete se jos nije rodilo. Tek je jedan prst otvorena. Jos nam devet nedostaje. Tijekom jutra su ju poslali doma i sada očekujemo prave trudove. Zapocelo je. I ja sam sretan. Toliko sam sretan da uživam u životu punim plućima. Ne osjecam onu sumornost koja me je toliko godina pratila u stupu. Vise nisam onaj stari , tmurni ja, vise nisam gudnjalo i tama. Postao sam netko drugi, na kratko, ili možda na drugu. Bas me zanima kada će početi ona transformacija koja pretvara muškarca u oca, dječaka u tatu. Kako to izgledao, kao ću se osjećati, da li boli i da li ću to prijetiti, ili će to biti postepena promjena koju neću ni vidjeti da se je dogodila.
Sin mi dolazi na svijet. Moj mali Viking. Moj mali heroj. Moj poklon svijetu. Najbolje od mene i od Crvene. Ona će biti prekrasna majka. Već ju vidim kako će se predivno brinuti od njega. Voljet će ga i biti ce uz njega cijeli svoj život. Obožavam ju zbog toga.
Moj sin se radja. Danas, sutra , za koji dan. Već ga osjećam. On je tu. I zahtjeva.

Post je objavljen 10.11.2007. u 17:25 sati.