Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/morganarealm

Marketing

Fotošopirana Kampanja puna sranja

Gledam ja neke stare slike nekidan. Stara me poslala po neki recept iz njene ladice, a tamo ima svega i svačega. Recept sam odma našla, ali mi je za oko zapela i hrpica fotografija i na ama baš svakoj face imaju CRVENE oči. Masna čela. Pokoji prištić. Pokoju prištinu. Jednostavno – stvarni, nesavršeni ljudi.
Mama se bacila na kulinarstvo, a ja trk na predavanje. Putem mi je pucao pogled na stranačke propagandne plakate sigurno smještene pod staklom. Oni koji nisu imali te sreće (da se nađu pod staklom) odma su dobili brkove, brade, kukaste križeve, uvredljive riči…
Ali što me toliko fasciniralo u letimičnom pogledu na dražesne političare?
PA ONI IZGLEDAJU SAVRŠENO!
Jebote Vesnica je fotošopiranija od Kejt Mos!
Milanovićev pogled ispod obrva diže mi dlake po tijelu, brrr!
Sanader ka brat blizanac Drakule, kolko je izblidija. Više brokule, moj Sanaderu!
Zašto oni misle da će nas zavarati tim fasadeksom i bijednim sloganima, sklepanima u manje od pet minuta? IDEMO DALJE? A di idemo? Po novo Armani odijelo? Ne, neki ipak preferiraju satove…
LJUDI SU SNAGA? Je, je, pitaj onu jadnu blagajnicu u trgovačkom centru di joj je snaga kad se vrati doma u ponoć a radi do deset.
Sve ono što će polipiti po gradu otpast će i zajedno s uvelim lišćem čekat smetlara da pokupi u kolica. I daj brate nema ništa na televiziji dok oni blebeću o svojim programima. A ja nemam love za kabelsku.
Enivej, jedva čekam da taj cirkus završi. Svi nešto serkaju da je potrebno obavit svoju «građansku dužnost». Je, je. Zašto onda piše u Ustavu da je to PRAVO a ne DUŽNOST. Reka je meni moj stari.

A posli tog cirkuskog šoa od izbora, ne znam oće li il neće ići na bolje. Oću li moć s deset kuna popit kavu i kupit marendu. Il nas čekaju euri.
Šou mast go on………..


Post je objavljen 10.11.2007. u 13:33 sati.