Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/youdonthavetobeacopy

Marketing

love is in the air.everywhere I look around.love is in the air.every sight and every sound.love is in the air.

hej.
pa mislim da je stvarno bilo vrijeme da ja nesto napisem.isuse proslo je vise od mjesec dana ako me moje oci dobro sluze.
neka neka.trebalo je i meni malo odmora.dada.
ugl.kod mene ima svasta.a opet nista posebno.
mislim da se po naslovu moze zakljuciti da sam ja jedna jaaako zaljubljena djevojcica.dada.i da sam vec neko vrijeme sretno zaljubljena djevojcica.dada.iako je to gotovo nemoguce kod mene.ovaj put mi se stvarno posrecilo.i zasada se cini sve bajno i krasno.neka neka.
nda.u skoli je sve kul.iako ima nekih osoba koje su se jako promijenile na gore.i sada me pomalo pocinju zivcirati.al dobro necem se time zamarati.ocjene su ok.ali ponasanje mi je malo zeznuto.i zato me brine to sto mi majcica najdraza ide na informacije uskoro.rolleyesjao jao.
citam harry pottera.oujea koja sam ja faca.prvi put u zivotu cu procitati tako dugacku knjigu.lol.predobra je knjiga i svima ju preporucam.aha.obavezno.
na bazenu je usrano.svi se stalno svadamo.onda.nas trener koji isto bas nije normalan.ma nek idu svi tamo gdje im sunce ne sije.lol.zanemarite.to su neke moje forice.danas opet imam natjecanje.ali poslje ovog vikenda iam pauzu od tih natjecanja.jeeeej.
pa dada.sta da vam jos pisem.hmm.
pa da.sjedim ja danas s njom(koja mi je btw rekla da ju moram pozdraviti u postu).Iva pozdravljam te.na kavi u palachu.ofkors.necemo se mi nikada iz te rupe maknuti.ugl.i sjedimo mi i pricamo o showtimeu.kad odjednom dode do nas neki mrtav pijani tip.i pita dali on moze sjesti s nama i dali smeta.i iva njemu bahato da smetas.i tip.ode.
kad vidis njega za pet minuta nazad.i sad sjedne bez pitanja.
al tip je bio prekomican.i dode on.i krene mrtav pijan nama soliti pamet!!pa ajde covjece idi doma!
dakle.pita on nas di mi mislimo ici poslije srednje skole.i tako to.i onda je na svaki nas odg.izgledao kao da ce se srusiti.pa da.bas je bio super.
heh.lol.
nda.nemam vam vise sta reci.
jes jes.to bi bilo sve od mene.
bas je nekako skroman ovaj post.
hmm.
jadno izgleda.
neka neka.sada idem citati herija .lol.
pusice pašpa!


Post je objavljen 10.11.2007. u 13:06 sati.