Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/silvija4

Marketing

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket



Baš si ja sada razmišljam, nakon što sam se vratila kući, čemu biti tužan?! Pa to nema smisla, sam si još gore radiš. Iako ja imam teoriju kako moraš biti tužan da bi ti se slijedeći dan dogodilo nešto lijepo a meni se to vjerovatno dogodi zato što sam toliko uvjerena u to da i neku glupu stvar shvatim kao nešto super, što opet u neku ruku i nije loše.sretan Nego uglavnom, neki ljudi su glupi, ne žele prihvatiti nešto dobro u svom životu, kasnije kad bude kasno to shvate... A jeb***, svima se to dogodi. I ja sam milijun puta usrala neke stvari zbog kojih bi danas možda bila sretna.
Tako eto kad se dogode neke stvari bude ti glupo a kasnije, s vremenom sve prođe.
Isuse, kada se sjetim koliko je meni do nedavno jedna stvar bila bitna (iliti osoba). Mislila sam da to nikada neću preboliti a sada kada gledam na to totalno sam ravnodušna. Pogotovo si ponosan kada znaš da si ti sve napravio da bude drugačije ali kad ne ide, ne ide... Za neke stvari je potrebno dvoje.
A stojim i uvijek ću biti za ono: Kada nešto želiš bori se za to. Ne smiješ dopustiti da izgubiš nešto ili nekog tko ti je važan. Ali uvijek se treba imati granice i jednom kad ti dođe u glavu da ne vrijedi odustani.
Život ide dalje i svaka pogreška je samo stepenica do nečega dobroga.
E, sada koliko će tih pogrešnih biti ne znam ali treba živjeti u nadi.
Nikada nije sve tako crno.thumbup

Velika pusakissnaughty

Ja idem spavati, sutra me čeka shoppingnaughtycerekfinonaughty

Post je objavljen 10.11.2007. u 01:00 sati.