Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jazzie

Marketing

I moj brat Robert također.

Totalno sam apolitična, čak niti ne glasam (molim ne raspravljati ponovno o mojoj neodgovornosti kao građaninu ove zemlje). Ali ovih dana čovjek ne može pobjeći od politike čak i da hoće jer nas bombardiraju sa svih strana. Ipak, u cijeloj hrpi kretenskih izjava, idiotskih plakata i reklama za debile postoje dvije stvari koje su mi privukle pažnju. Nažalost, obje su od iste stranke pa će sada ispasti da ja tu propagiram neke druge boje, ali činjenica je da su oni uložili najviše novca u kampanju pa su zato valjda njihove gluposti najupečatljivije.

Prva je definitivno plakat u kojem bi crveni uveli porez na dionice, a plavi ne bi uvodili nove poreze. I to je kao neka prednost plavih. Koji kretenski idiot to može popljugati??? Koji hrvatski mozak s prosječnim primanjima od 4.500 kuna i 16k magenta dionica može misliti da je bolje ne uvoditi nove poreze, nego lupiti po novčaniku onima koji zgrću ogromne pare na burzi. Da me ne bi krivo shvatili, naravno da bi taj porez neke puno koštao, ali taj netko nikako nije prosječan hrvatski građanin na kojeg se cilja ovakvim plakatom.

Ipak, uvjerljivo najkretenskiji trenutak ove predizborne kampanje je reklama s onim nogometašem Kovačem u kojoj on objašnjava jadnom hrvatskom puku, koji jako cijeni mišljenje osobe koja for living naganja loptu po travici, za koga će on glasati. I na kraju dodaje shit-of-the-cijela-predizborna-kampanja: «I moj brat Robert također!» Jadnom braci valjda maca popala jezik ili ga možda nisu mogli dovoljno platiti.

Koji zbljuv.

Post je objavljen 09.11.2007. u 20:32 sati.