Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pamsweetpea

Marketing

Samo igra

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

O Bože.. koji osjećaji me peru.. posljednjih sat vremena za mene je bilo kobno.. slušajući o tuđoj tuzi.. i onda krenuti čeprkati po svojim starim, gotovo već zaraslim ranama.. Koja je bila svrha toga? Da se prisjetim kako je onda bilo? Zar je to zaista toliko potrebno, kao da se još uvijek ne sjećam? Ili jednostavno da pustim koju suzu, jer nisam dugo.. Jer se taložilo, jer sam u biti u posljednje vrijeme prošla neke stvari koje možda nisam trebala.. neke situacije koje sam si mogla prištediti.. ali nisam..
Da, bila sam ponosna na sebe i na to kako sam se ponijela.. I svi su rekli- vidi, velika cura.. tako se to radi.. A u sebi sam samo htjela iskočiti i prekršiti sva pravila i napraviti gluposti radi kojih bi sada prebirala svaki događaj i tukla se po glavi.. Nekad mi se igre po pravilima i ne čine toliko idealan izbor koliko to lijepo izdaleka izgleda..
No opet, zašto više razmišljati o tome kad je to prošlo svršeno vrijeme..
Obećajem samoj sebi da ću prvom idućom prilikom napraviti takvu pogrešku radi koje ću mjesecima poslije razbirati jesam li zaista to trebala.. Jer predugo već igram po pravilima, dok oko mene drugi fauliraju bez opomene..
Oni koji su mi bili najdraži naučili su me- igraj svoj život kako najbolje znaš.. drugi, makar i tvoji suigrači, ne igraju u tvoju korist već samo u svoju.. I nisi im ama baš ništa dužan. Igraj.


Post je objavljen 09.11.2007. u 17:23 sati.