Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cocktailbridge

Marketing

Još šest dana do 'Children in Need' turnira

U utorak 13.11.2007 Bridž klub Dubrovnik sudjeluje u humanitarnoj akciji 'Children in Need' britanske televizije BBC u sklopu koje igra humanitarni bridž turnir zajedno sa drugim bridž klubovima u svijetu. Sav prihod od uplata za turnir ide kao donacija u korist akcije. Početak turnira je u 19 sati u hotelu Dubrovnik President.
Akcija Children in Need ide svake godine jedan dan sredinom studenog kao cjelodnevni program na BBC-u od 1980. Bridž program ide od 2002 godine u sklopu kojeg se igraju simultani turniri sa preko tisuću parova koji istovremeno igraju u mnogim svjetskim klubovima. Organizator događaja šalje pripremljene materijale klubovima tako da svi u svijetu igraju iste namješane karte da se mogu svi rezultati obračunavati zajedno. Tako je prošlogodišnja akcija okupila preko 1900 parova na ukupnom poretku a pobijedili su Michael Clark & Mike Hickling iz Britanskog bridž kluba Aylesbury Vale (mjesto gdje je centrala English Bridge Union-a).

Image Hosted by ImageShack.us


Namjena akcije je skupljanje sredstava za projekte pomoći djeci.Simultani bridž turnir prošle godine skupio je cca 50 000 funti dok je cijela akcija prikupila preko 20 miliona funti.

Post je objavljen 07.11.2007. u 15:06 sati.