Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shakiraillegal

Marketing

Premijera filma "Love in the time of cholera" u Las Vegas-u



Film "Love in the Time of Cholera" ( Ljubav u doba kolere) koji je snimljen po slavnoj noveli kolumbijskog pisca i Shakirinog prijatelja Gabriel Garcia Marquez-a jućer je premijerno prikazan u Las Vegas-u.

06.11.07 održala se je specijalna premijera ovog filma u Palms Casin-u / Las Vegas
Sponzori su Stone Village Pictures, New Line Cinema, Scott Steindorff i Robin i Danny Greenspun,a ko-sponzori: N9NE Group, the CineVegas Film Festival, Brenden Theatres i Palms Casino Resort.

Ovaj događaj neće biti samo filmskog karaktera već i humanaog.Ideja da ovo preraste u dobrotvorni događaj rodila se prošle godine na Shakirinom koncertu u Barranquilli.Redatelj filma Mike Newell prisustvovao je koncertu i obećao da će premijera filma "Love in the time of cholera"biti posvećena Shakirinom fondu "Pies descalzos".

Događaj je zapoćeo uz večeru i licitaciju u Rain night klubu. Predmeti koji su bili na aukciji su pet kopija prvog izdanja novele sa Marquezovim autogramom.Sav novac prikupljen na dražbi namijenjen je fondaciji "Pies descalzos".


Nakon večere Shakira je nastupala sa svojim pjesmama koje je napisala za ovaj film "Hay amores" i "La Despedida" Shakira je također adaptirala svoju staru pjesmu Pienso En Ti za film.Ovaj događaj završio je u Palms’ Brenden kazalištu u Las Vegas-u gdje se premijerno prikazao film Love in the Time of Cholera.

Pročitaj više

"Ljubav u doba kolere" stiže u kina 16. studenog.

Slike sa premijere u Las Vegas-u


Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

Ostale slika pogledajte Ovdje

VIDEO OF THE PERFORMANCE
"La Despedida"
"Hay amores"
"Pienso En Ti"





Post je objavljen 07.11.2007. u 00:43 sati.