Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nikadkaobane

Marketing

Pokoji vic


Dakle, svi vjerojatno znate za ono: u maloj zemlji na brdovitom Balkanu poginula ceta daka u jednom danu...
Kragujevac, 1941.
Herr komandant: 'Dakle, odluceno je. Danas streljamo jedan razred. Idemo u skolu da ih pokupimo.
'Adutant: 'Na zapovjed.'
Skola. 8c razred. Upadaju Nijemci naoruzani do zuba.
Komandant: 'Zbog ucestalih diverzija prema nasoj vojsci odlucili smo da za opomenu pobijemo jedan razred ove skole. Kocka je pala na osmi c, a to ste vi. Idemo, spremite se.'
Ucitelj: 'Hrabro, deco, pokazite da se ne bojite'
Izvedu ih van, pred zid i Nijemci se pocnu spremati za strijeljanje.
Ucitelj: 'Deco, pokazimo fasistima. Zapevajmo pesmu!'
I zapjevaju, prvo stidljivo, a onda sve jace i jace. Privuce to komandantovu paznju. Pogleda on njih, svi do jednoga prkosna pogleda i pjevaju neke borbene, vjerojatno partizanske pjesme. Ipak, primijeti komandant medu njima jednog koji se skutrio i place.
Pride mu komandant: 'Sto je mali, nisi hrabar kao ostali? Vec sam mislio da se u osmom c svi raduju sto ce umrijeti. Zasto places?
Uplakani: 'Kako ne bih plakao. Ja sam iz osmog b, samo sam dosao po spuzvu!'



Pozvao Mujo Fatu na sastanak u jedan exkluzivan restoran. Sjedoše oni, i Mujo naruci puževe. Zabrinu se Fata, ne zna kako se jedu, pa gleda u Muju da vidi kako on. Uze Mujo puža prinese ga ustima i usrknu. Vidje Fata to pa poce i ona. Usrknu jednom, dvaput, triput...ništa. Proviri ona u kucicu kad tamo puž se uhvatio za zidove i kaže: - "TO LUTKO!"



Mujo se natjecao u "kolu srece" a kada je okrenuo polje s nagradnim pitanjem Oliver mu kaze:
- Oliver: Sto je to za 500 kuna; ima volan, pedale, lanac, dva kotaca i sjedalo na koje sjednes, pedaliras i vozis?
Mujo: Pa to je bicikl!!
- Oliver: Ahh, nece bas biti tako...Vidim da se Maja smjeska sto znaci da je odgovor nepotpun. Tocan odgovor bi glasio da je to bicikl BMX.
Igra se nastavila, Mujo je bio nezadovoljan ali mu se nova sansa otvorila za par minuta. Kolo se ponovno zaustavilo na njemu a nagrada je bila 1000 kuna.
- Oliver: Evo prilike za popravak, gospodine Mujo. Za 1000 kuna mi recite sto je to; ima motor, 4 kotaca, volan, ispusni lonac, hladnjak, karoseriju i ostalo.
- Mujo: Pa to je osobni automobil!!!
- Oliver: Ehh, vidim da se Maja ponovno smjeska sto znaci da ni ovaj put odgovor nije potpun. Tocan odgovor bi glasio da je to osobni automobil marke Volkswagen.
Mujo totalno popizdio pa postavi protupitanje:
- Mujo: Evo za vas gospodine Oliver jedno nagradno pitanje za 50 000 kuna.
Sto je to; ima je svaka zena, smjestena je izmedu nogu i obrasla je dlakama. Pocinje na slovo P a sluzi za spolne odnose...
Oliver sav rumen u licu razmislja hoce li se osramotiti i uzeti 50 000 kuna ili ce dostojanstveno odbiti odgovor. I kada je novac (dakako) prevagnuo Oliver veli:
- Ja mislim da je to picka.
- Mujo: Uhh, vidim da se Maja smjeska sto znaci da odgovor nije potpun.
Potpuni odgovor bi glasio - "PICKA TI MATERINA"!!!



Sjedi Crnogorac i unuku opisuje dozivljaje iz rata: - Upale Svabe u nase selo, pofatali sve muskarce satjerali nas uza zid i tad ce komandant:"Ili cemo da vas strijeljamo ili jebemo. Odlucite sami." - I tad se javi Milun Jovov, picka, naguzi se i jebase ga. Onda se javi Milojica Savov i on se naguzi, picka, pa i njega jebase. Onda se javi i Miloje ... - Dobro djede,a sta je sa tobom bilo? - Mene su, bogumi, strijeljalji.




Post je objavljen 05.11.2007. u 21:18 sati.