Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sitneribe

Marketing

Humanitarna nogometna utakmica SDP-ovaca 4. i 5. izborne jedinice

PITOMAČA - Savjet za zdravstvo, socijalnu politiku i sport SDP-a danas je u Pitomači organizirao humanitarnu nogometnu utakmicu na kojoj su snage odmjerile ekipe SDP-ovaca četvrte i pete izborne jedinice. Rezultat je bio 1:1, a za Udrugu roditelja djece oboljele i liječene od malignih bolesti Virovitičko – podravske županije prikupljeno je 10.000 kuna.

stadion NK Pitomača
Riječ je o novcu kojega su se, kao naknade, odrekli općinski, gradski i županijski vijećnici Slavonije i Baranje. Dio je to šire akcije «Sport za zdraviji i kvalitetniji život» koju SDP provodi već više od godinu dana, a u okviru koje je organizirano dvadesetak humanitarnih nogometnih utakmica. U posljednjih nekoliko mjeseci humanitarna druženja SDP-ovaca u Slavoniji su organizirana u Donjem Miholjcu, Kneževim Vinogradima i Slavonskom Brodu. Ukupno je prikupljeno 75.000 kuna.
Prije utakmice predsjednica Županijske organizacije SDP-a Virovitičko-podravske županije i treća na izbornoj listi SDP-a za četvrtu izbornu jedinicu, Nada Čavlović i predsjednica Županijske organizacije SDP-a i prva na listi, Biljana Borzan, uručile su predsjedniku Udruge dr Abuzeidu El Rahiedu roditelja djece oboljele i liječene od malignih bolesti Virovitičko – podravske županije ček s 10.000 kuna. SDP-ovci su udruzi darovali i televizor.
Zahvaljujući se na donacijama dr Rashied je naglasio kako je broj oboljelih od malignih oboljenja u porastu i kod žena i kod muškaraca, ali i kod djece. «Svake godine. U Virovitičko-podravskoj županiji dvadesetoro djece boluje od raka ili leukemije, a svake godine zabilježimo pet novih slučajeva», rekao je dr Rashied konstatirajući kako društvo mora biti spremno pomoći bolesnim ljudima. SDP je danas u središtu Pitomače, uz kuhano vino, promovirao svoj izborni program i predstavio svoje kandidate za Hrvatski sabor sa liste za 4. izbornu jedinicu.
izvor:Virovitica.net

Post je objavljen 05.11.2007. u 05:23 sati.