Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iamjustafrik

Marketing

Ovaj post govori samo o najboljem gitaristu na svijetu, Slashu. Kome se neda čitat nemora ipak to je samo za ljubitelje Guns n Roses!!!!!!!!

Jedan, jedini, nezamijnjivi, napola zvijer, a napla ljudsko biće, samo Slash.

ZANIMLJIVOSTI O SLASHU:

- Slash se pojavljuje u video igrici Chrono Trigger kao gunđajući član glazbene trojke negativaca
- svoj crni šešir kupio je tek tako, ali sada ga užasno obožava, jednom su mu šešir ukrali, a on je nazvao policiju i digao uzbunu oko njegovog šeširi kao oko nekog ljudskog bića
- Prije primanja druge nagrade Gn'R-a na American Music Awards, on i Duff McKagan su se popeli na pozornicu prilično pijani, držeći piće u rukama i pušeći cigarete. U razmaku od 20 sekundi, Slash je opsovao nekoliko puta u svom suludom govoru prije nego što je bio prekinut glazbom i premještanjem kamere na AMA logo. Nakon prve riječi (psovke) "fuck", iz publike se čuo iznenađujući uzdah, nakon čega je Slash pokrio usta s cigaretom u ruci, i humoristično rekao "oops".
- njegova krijera traje od 1985. godine i još dan danas karijera mu nije završila
- od 1996. Slash nije ni riječ progovorio s Axlom
- najnovije pojavljivanje u javnosti: srpanj 2007. kad se je pojavio na naslovnici Guitar World magazina. na naslovnici je pisalo: "The cat in the hat is back" ("Mačak u šeširu se vratio") i na slici Slash drži gitaru dok mu zmija gmiže prema licu. U magazinu bio je i detaljan itervju sa Slashom!!!
- Slash dok je još bio u Gunsima koristio je više od trideset gitara

Ma ima još punooo zanimljivosti o najboljem i najljepšem gitaristu na svijetu!!

Saul Hudson, poznatiji kao Slash, je bivši gitarist hard rock benda Guns N' Roses. Trenutno je lead gitarist rock benda Velvet Revolver. Prepoznatljiv je po svojoj dugoj kovrčavoj kosi, velikom šeširu, njegovoj ljubavi prema Jack Daniel'su, i, naravno, cigareti u ustima. Trenutno živi na Beverly Hillsu sa svojom ženom Perlom, i dva sina, London Emilio i Cash Anthony. Slash je službeno napustio Gn'R 1996. godine zbog nekih nesuglasica između njega i Axla i od tada s Axlom nine progovorio ni riječi. Nakon Gunsi imao je nekoliko svojih grupa sli sve se je to raspalo. posljednja grupa je Velvet Revolver u kojo su bili bivši članovi Gunsi: Slash, Duff McKagan, Izzy i Matt Sorum. Slash i Duff su i danas u Velvet Revolverima.









Post je objavljen 04.11.2007. u 15:16 sati.