Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bbbmalmo

Marketing

Cibalia-Dinamo 1:2

Nazalost ovaj put moram vise pisat kakvi su nasi drotovi kopilad... Nemozes ni pivu popit vec te jebu.. Prije ulaska na vlak na kolodvoru u Zagrebu.. nas jebe murija.. moramo bacit 5 litara pive.. pa jebote di to ima.. nesmes vise uzivat kad ides na tekmu.

Dva kupeja na vlaku pun kurac drotova.. 3 i pol cuke do Vinkovce nismo nis popili.. Dodemo u Vinkovce i brijemo da se mozemo setat po gradu (kako smo mogli u Sibeniku).. Ma kurac od ovce, murija nas ceka.. strpaju nas u cekaonici na vinkovackom kolodvoru.. Ko stoka nas tretiraju.. oduzmu nam ljudska prava... Jebote, ako dode neki stranac i vidi da ima toliko drotova zbog tekme, smijali bi nam se.. Policijska drzava... jebote ko Albanija.. Nije ni cuda da ih mi navijaci mrzimo.. zato kaj imaju pendreke, zastite i kacige briju da su Bog i batina.. al cim to skinu idu doma traktorom.. seljacine jedne.. I kaj ih god pitas odgovor im je uvijek " Boli me kurac!".. Debili retardirani, za njih nema lijeka.. Jebem im mater!!!

Ajmo sad malo o tekmi.. Navijanje odlicno.. Koch super (Über Koch).. obranil penal.. Prvi gol je zabil Vukojevic, a drugi Guela.. Za Cibaliju, ko je zabil? Nemam pojma.. i bas me ne zanima.. Posle tekme.. malo sprdanje izmedu nas i Ultrasa.. Oni sa svoje tribine a mi sa svoje.. jebenica.. Sad mi se vise neda pisat.. umoran sam i fakat mi idu te drotovi na kurac!!!
A.C.A.B

Post je objavljen 04.11.2007. u 13:18 sati.