Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sitneribe

Marketing

Aktivna politička subota u 4.iz.jed.

oči


SDP dijelio promo materijal
U organizaciji članova Gradske organizacije SDP-a i nedavno osnovanog Foruma mladih grada Virovitice, danas je dopodne na virovitičkoj gradskoj tržnici bio postavljen info pult na kojemu su brojni sugrađani mogli saznati sve o aktivnostima SDP-a vezanim uz predstojeće izbore. Građanima se među ostalima predstavila kandidatkinja s liste SDP-a za IV. izbornu jedinicu, Nada Čavlović-Smiljanec. Posjetiteljima info pulta podijeljeno je više stotina promidžbenih materijala kao što su novine, labelo, olovke, lampioni, mirisi za auto… Prema najavi SDP-ovaca slična druženja organizirat će se svake subote.





Predstavljeni kandidati s HSP-ove liste za IV. izbornu jedinicu
Pedeset metara dalje od SDP-ovog info pulta, bio je postavljen i pult Hrvatske stranke prava koja je danas također Virovitičanima predstavila program za predstojeće izbore. Osim programa pravaši su sugrađanima predstavili i kandidate s HSP-ove liste za IV. izbornu jedinicu. Podsjetimo, s područja Virovitičko-podravske liste na HSP-ovoj listi se nalaze Zvonimir Šimić, Klaudija Petrović, Željko Viljevac i Tomislav Matek. Posjetitelji info pulta darivani su prigodnim promidžbenim materijalima.





Nova cesta u Dobroviću
Predsjednik Mjesnog odbora Dobrović, Dalibor Dolovski u općini Nova Bukovica danas je svečanim presijecanjem vrpce pustio u promet novoizgrađenu cestu. Novim asfaltnim slojem presvučeno je ukupno 570 metara, širine 3 metra, a vrijednost ove investicije iznosila je 250.000,00 kuna.
- Drago nam je da i Dobrović prati ostala mjesta i Općine u našoj županiji, prvenstveno mislim na nominiranje i realizaciju projekata značajnih za daljni razvoj ovog kraja. Koristim priliku da mještanima kažem kako je Vlada RH na svojoj zadnjoj sjednici donijela odluku o jednokratnoj isplati u ukupnom iznosu od 500.000,00 kuna iz sredstava intrventne pomoći za općinu Nova Bukovica koja je ove godine tri puta bila pogođena strašnom tučom. No tu nećemo stati, idemo dalje zajedno, rekao je u svom obračanju mještanima saborski zastupnik Josip Đakić.
Današnjoj svečanosti nazočili su uz načelnika Općine Nova Bukovica Zlatka Miloševića i visoki državni dužnosnici, ministar unutarnjih poslova Ivica Kirin i saborski zastupnici Josip Đakić i Tomislav Tomić.





Josip Đakić darivao žitelje Voćina
Članovi Županijskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Virovitičko-podravske županije odlučili su dio svojih osobnih primanja u vidu humanitarne pomoći namijeniti onima kojima je takva pomoć neophodna. Tako je jučer predsjednik Josip Đakić u ime Županijskog odbora HDZ-a Virovitičko-podravske županije voćinskom vrtiću poklonio dječja igrala u vrijednosti 10.000,00 kuna.
Nakon središnjeg skupa HDZ-a za Općinu Voćin predsjednik Josip Đakić i Tajana Dorić predsjednica Općinskog odbora Mladeži HDZ-a Voćin, koja je ujedno i kandidatkinja za Hrvatski sabor, obišli su četiri socijalno ugrožene obitelji te im uručili financijsku pomoć od 1.000,00 kuna.U ime Anđe Đokić iz Voćina koja je samohrana majka sa petero djece, pomoć od 1.000,00 kuna primio je njen otac koji nije krio oduševljenje.
- Zahvaljujem se članovima HDZ-a koji su odlučili financijski pomoći našoj Anđi i njezinoj dječici, emotivno je rekao otac.
I Zefa Tunić iz Voćina ugodno se iznenadila posjetom predstavnika HDZ-a njenom skromnom domu.- Bog vas blagoslovio ljudi, nikada vam to neću zaboraviti.
Teško bolestan Ilija Iličić kojem je vid oštećen gotovo 80% živi u trošnoj kućici u Macutama sa petero djece. Pomoć od 1.000,00 koju predsjednik Josip Đakić uručio Iliji primljena je sa velikim oduševljenjem svih ukućana.Naposljetku jedan od prioriteta za ovu skromnu financijsku pomoć od 1.000,00 kuna bio je Vinko Jaković iz Čeralija koji sa svojom obitelji živi kao podstanar u jednoj maloj sobici. Vinko je ostao bez posla, u obitelji nemaju nikakvih primanja pa će im ova pomoć uvelike biti od koristi, rekao je Vinko zahvaljujući se Josipu Đakiću i Tajani Dorić, ali i cijelom HDZ-u koji je još jednom pokazao da ima veliko srce.
izvor i fotografije:Virovitica online

Post je objavljen 03.11.2007. u 21:58 sati.