Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/assilletta

Marketing

Uho, grlo, nož

Drago mi je da vam se pričica svidjela (sad bi bilo zanimljivo da vam kažem da imam tolku maštu i da sam sve izmislila, but no, it's all true yes ). Oni koji su čestitali tri godine veze su uranili jer ne brojimo se od te večeri. Nastavak ćete dobiti na godišnjicu što znači da ćete već zaboraviti na ovaj post kad napokon napišem nastavak belj
Iznenadilo me što se nitko nije pošteno nasmijalo na moju provalu "Vidim da znaš plesat,a jel se znaš ljubit?", valjda nije bilo dovoljno izražajno napisano, jer moj dragi dan danas to najradije prepričava i ljudi se, naravno, uvijek strgaju rofl

Već vidim da će mi ovaj „dugi“ vikend prohujati s vihorom… Imam stalno hrpu zadaće, idući tjedan je prvi kolokvij zbog kojeg ću hebeno šizit, a uz sve to se uvijek nešto nađe. U nedjelju idem i radit je rmoram iskoristit što je ovaj „dugi“ vikend, pitanje je kako ću u budućnosti raspolagati s vremenom. Sve to pomalo bedira, al sve je to valjda dio akademske godine, kao i uvijek.

Image Hosted by ImageShack.us
Neki možda znaju da književnica Vedrana Rudan ima svoju kolumnu na webu Nacionala. Znate, ona spaljevina od žene koja je često znala gostovat kod Sanje i uvijek ispalit svakakve gluposti po principu „što na umu, to na drumu“. Već ima kako sam pročitala tu jednu njenu kolumnu, ni ovaj put nije ostala dužna.

Nju, kad slušam ili čitam, kao da govori onaj vrag, loš glas koji sjedi na maminom ramenu. Svaku majku neke stvari dovode do ludila. Možda ponekad, kad izlude od mučnine u trudnoći pomisle: "Što je meni ovo trebalo?". Nekad dođu do krajnjih granica jer nikako ne mogu dobiti dijete da pojede malo karfiola pa su to uvijek drame za stolom. I sigurno nekad požele vrijeme za sebe.
Ali ni jedna to sigurno ne bi izrazila kao Vedrana Rudan. Ne bi rekla

Da se opet rodim, ne bih imala djece


...kolko god muka ju to koštalo. Zašto onda Rudanica ima uspjeha kod nas? Je li ženama lakše, kad takvo nešto pročitaju, znajući da nisu jedine. Ili da možda ima gorih majki od njih?

Pred par mjeseci prijateljica mi je posudila njen bestseller "Uho, grlo, nož". Opuštajuća knjiga? Možda. Nekome. Mene je jednostavno počelo živcirati učestalo psovanje čitatelja, skidanje mu sve po redu, nazivanje ga lažljivcem, i neprestano prekidanje radnje s tim. Ili činjenica da je to bio dio radnje. Nije bitno. I nisam ju pročitala do kraja. Nisam našla razloga.

Ali mnoge Zagrepčanke, Dalmatinke, Zagorke i druge jseu. Možda ste i vi među njima? Zašto čitamo što piše žena koja nam kaže:

Pitam vas, tko danas voli vlastitu djecu?


A i ti unuci? Što to oni imaju bez čega ja ne bih mogla?



Kao dodatak postu, dajem vam ovaj matematički zadatak za gubljenje živaca. Nemate datoteku za otvoriti ali ću vas obavijestit ako pogodite, pa tko ima živaca...


Kako otvoriti datoteku....?!

U busu se nalazi 7 djevojčica
svaka djevojčica ima 7 torbi
U svakoj torbi su 7 velikih mačaka.
Svaka velika mačka ima 7 malih mačića.
Svaka mačka/mačić ima 4 noge.

PITANJE: Koliko noga se nalaze u busu?
Kolicina nogu je password datoteke...
U slucaju da uspijes, upisi svoje ime i posalji dalje.

SRETNO!



PS: podsjećam vas još jednom na HUMANITARNI KONCERT ZA TOMISLAVA
Zanimljivo je da sam danas skužila da sam vam već pisala o Tomiju, ovdje. Skroooooz sam zaboravila na to!

Posjetila sam Alfija jučer prvi put. I on je dobio svjećicu. Imao dušu ili ne.


Ciao!


Post je objavljen 02.11.2007. u 18:53 sati.